TV Series Tag!

Ik werd deze week getagd door de lieve Romina van Dainty Ribbons om de TV Series Tag te doen! Natuurlijk kon ik deze niet overslaan en beantwoord ik vandaag enkele leuke vraagjes in verband met TV-series. Lees je even mee?

tv series tag

Wat was de eerste serie die je volgde?

Als je mijn all-time favoriete kinderprogramma niét meetelt (Samson en Gert) dan moet ik echt al eens denken wat de eerste serie was. In het algemeen ben ik niet zo'n tv-kijker, geef mij maar mijn laptop, maar ik denk dat dan series als Familie (een Vlaamse soap) de eerste moeten zijn die ik gekeken heb.

Wat is je favoriete serie ooit?

Zoals ik al zei, ik heb nooit series als Gossip Girl of Pretty Little Liars gevolgd, puur omdat ik meer een film-mens ben. Ik hou het dan voor deze vraag ook maar bij Familie.

Wat is je favoriete koppel uit een tv-serie?

Hier kan ik heel eerlijk geen antwoord op geven, want ik volg de hele bekende series niet. Shame on me.

Met welk personage zou je wel eens op date willen?

Ik ga hier dan maar een random acteur noemen, om de dingen toch een beetje interessant te houden. In eerste instantie zou ik sowieso gaan voor Ryan Gosling, maar,... wie niet? Dus ga ik voor Chris Hemsworth, net verkozen tot de knapste man op deze planeet, maar ik ga er gewoon voor omdat hij écht mannelijk is.

tv series tag

Welke series volg je op dit moment?

Een trouwe vriend in elke Vlaamse huiskamer: Familie (en voor de anderen Thuis), en voor de rest kijk ik veel programma's die gewoon op tv verschijnen en elke week herhaald worden, maar waar niet per se een verhaal achter zit. Sorry guys! Ooit eens PLL kijken staat wel op mijn lijstje, voor wanneer ik eens hééél veel tijd heb.

Van welke afgelopen serie mogen ze nog een vervolg maken?

Friends, natuurlijk!

Welke serie wil je nog graag zien?

Zoals ik al zei, PLL , of Breaking Bad, dat mag ook.

Heb je al eens een serie of enkele afleveringen herbekeken?

Nee, want ik onthou scènes veel te gemakkelijk en eens ik het een keer gezien heb hoef ik het niet nog eens te zien.

Welke serie heb je een tijdje gevolgd en heb je daarna opgegeven?

Ik ben ooit, een hele poos geleden, eens aan Gossip Girl gebonden, maar ik kon mezelf er niet toe aanzetten om te blijven kijken.

Met welk personage zou je wel van plaats willen ruilen?

Hierbij moet ik Romina gelijk geven: Blake Lively, al was het voor haar haar en lichaam alleen al.


Zo, dit was de tag, ik tag de volgende mensen: Dressesanddaisies, Beautifulday4makeup en alle andere mensen die hem willen doen! 

Share:

8 reacties

 1. Ik vond Gossip Girl juist superleuk! Je hebt deze tag leuk ingevuld <3

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk ingevuld , ik ben ook meer een film mens

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ben echt heel erg into tv-series! Ik ben wel met PLL gestopt na het tweede of derde seizoen, ik vond het veel te langdradig worden en blijkbaar is het nog altijd niet geweten wie die mysterieuze A is. Mijn aanraders zijn: Dexter, Suits, Homeland en Revenge!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke tag! haha ik dacht altijd dat ik de enige was die niet al die bekende series keek, maar niet dus, gelukkig. Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Fijn dat je hem ook gedaan hebt! ^^ Ik vind het leuk om deze tags te lezen! ^^

  BeantwoordenVerwijderen