Jennifer Lawrence Mockingjay Part 1 Premiere Inspired Haarstijl.

Tegenwoordig kan je geen enkele app openen of je wordt gebombardeerd door de persoon die Jennifer Lawrence heeft. Iedereen is op zoek naar haar kledingstijl, make-up look en haarstijl. Vorige week ging de nieuwe Mockingjay Part 1 in première en de haarstijl die ze daar droeg, die moest ik toch ook eens namaken. Benieuwd? Lees dan snel even verder!

Jennifer Lawrence Mokingjay part 1 premiere hairstyle


Op voorhand wil ik even zeggen: Jennifer heeft momenteel zelf een bob, dus haar haar is een heel stuk korter dan dan dat van mij, waardoor het iets minder extreem hoog zal blijven staan. Ik ging ook voor iets meer krullen in de twee lokken die mijn gezicht framen, terug omdat mijn haar iets langer is.

Wat heb je nodig?

  • Borstel.
  • Een hele hoop bobbypins.
  • Een krultang of stijltang om de voorste krullen te maken. 
  • Haarspray.

Hoe ga je te werk?

  • Verdeel je haar door de plukken voor je oren even apart vast te zetten en maak een middenscheiding. De rest van je haar ga je vanaf je kruin naar achteren toe touperen. Dit mag vrij heftig gebeuren, maar zorg ervoor dat je je haar niet breekt. Jennifer's haar staat namelijk vrij hoog.
  • Omdat ik lang haar heb, moet ik de look van een bob wat namaken. Daarom neem ik mijn haar in een lage paardenstaart en duw heb naar boven voor extra volumen, waarna ik hem eigenlijk oprol onder mijn haar. Dit moet je vastzetten met een hele hoop speldjes.
  • Om die twee plukken even uit de weg te krijgen zet ik er heel kort de stijltang in en maak ik golfjes. Dit zal je gezicht een stuk meer framen
  • Nu gaan we vanaf onze kruin het haar nog wat naar boven trekken om er nog wat meer volume in te krijgen. Herinner: hoe dikker je haar zelf is, hoe beter dit zal lukken (ik moet het doen met vrij weinig en dun haar).
  • Wanneer je tevreden bent met het resultaat fixeer je alles met flink wat haarspray.
Jennifer Lawrence Mokingjay part 1 premiere hairstyle

Jennifer Lawrence Mokingjay part 1 premiere hairstyle

Jennifer Lawrence Mokingjay part 1 premiere hairstyle

Jennifer Lawrence Mokingjay part 1 premiere hairstyle

Jennifer Lawrence Mokingjay part 1 premiere hairstyle

Jennifer Lawrence Mokingjay part 1 premiere hairstyle


Ben jij een grote fan van Jennifer Lawrence? 

Share:

5 reacties