Mijn liefde voor zwart-wit foto's.

Als blogger zit ik bijna elke dag voor mijn camera. Fotootje hier, lachje daar en nog een close-upje erbij. Nu neem ik zeker en vast meer foto's dan diegene die hier dagelijks verschijnen en experimenteer ik ook graag met foto's. Mijn favoriete, én meest klassieke filter ooit? Zwart-wit. Kijk je even mee?

black & white portret pictures


black & white portret pictures

black & white portret pictures

black & white portret pictures

black & white portret pictures

black & white portret pictures

black & white portret pictures

black & white portret pictures

black & white portret pictures

black & white portret pictures

black & white portret pictures

black & white portret pictures

black & white portret pictures

Ik ben echt helemaal weg van het karakter van deze foto's.

Wat is jullie favoriete filter? 

Share:

4 reacties