Review: Maybelline Fit Me Concealer.

Mijn geliefde Maybelline The Eraser Eye Concealer was op; drama, drama, drama. Bovendien hebben ze hem ook nog eens uit de rekken gehaald, wat ik helemaal niet begrijp. Ik vroeg rond welke concealer jullie graag gebruikten en velen vernoemden de Maybelline Fit Me Concealer. Tijd om die eens uit te proberen! Lees je even mee?

review maybelline fit me concealer

Waar de Eraser Eye Concealer met een zacht sponsje kwam, heeft deze een gewoon sponsapplicatortje, net als een lipglossapplicatortje. Op zich vind ik het wel fijn werken omdat je de hoeveelheid product makkelijk kan doseren. Ook is het nog niet super hygiënisch, maar wel al een stuk meer hygiënisch dan de Eraser Eye Concealer. Bovendien kan je bij deze concealer ook gewoon wat product op de rug van je hand doen en het dan pas aanbrengen. Sowieso raad ik je aan dit laatste te doen wanneer je het product op een puistje gebruikt.

Ik krijg echt maar heel zelden nog een puistje, dus ik gebruik deze concealer vooral onder mijn ogen. Qua consistentie is dit echt een hele prettige concealer: niet te dik, niet te dun, smeert makkelijk uit. Ik blend het product uit met mijn Realtechniques Miracle Complexion Sponge.

review maybelline fit me concealer

review maybelline fit me concealer

review maybelline fit me concealer

review maybelline fit me concealer

Deze concealer geeft echt een hele prettige dekking: hij werkt de blauwe kringen onder je ogen zonder moeite weg, maar ziet er ook niet te dik en te plamuur uit, top! Ook kruipt hij niet in de lijntjes en blijft hij prima zitten doorheen de dag. 

review maybelline fit me concealer

Ik ben dus zeker te spreken over deze concealer. Als ik 1 nadeel moét noemen, dan is het het kleurassortiment. Als ik me niet vergis zijn er maar 4 of 5 kleurtjes, waarvan ik de lichtste gebruik, nummertje 10. Nu heb ik wel een lichte huidskleur, maar niet énorm licht. Ik kan me makkelijk voorstellen dat mensen met een lichtere huidskleur dan mij niet terecht kunnen bij deze concealer.


Prijs en verkrijgbaarheid

Deze concealer kan je makkelijk vinden bij de drogisterij, en dit voor een prijs van om en bij de €10,00!

Wat is jouw favoriete concealer? 

Share:

7 reacties

 1. Ik gebruik tegenwoordig graag de Essence Stay all day concealer, is qua applicator redelijk vergelijkbaar met deze, geloof ik!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een fijne review.
  Na dit gezien te hebben ga ik hem toch eens aanschaffen denk ik, zit er al zo lang over te twijfelen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Klinkt zeker het proberen waard. Misschien eens een kijkje gaan nemen in DI.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb deze ook en ik vind hem wel ok maar de Collection concealer en Pro Longwear van MAC vind ik toch een heel stuk beter

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ben benieuwd naar deze concealer

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Als ik de kleur zo zie, gaat deze sowieso te donker zijn voor mij. Maar dat probleem heb ik wel vaker. Ik gebruikte altijd de Essence stay all day concealer, maar nadat ik echt al 5x in de kruidvat was geweest en hij elke keer uitverkocht was, nam ik de velvet finish concealermee van catrice. Die is ook erg goed. Maar die van Essence blijft toch mijn favoriet!

  BeantwoordenVerwijderen