Review: Maybelline 24 hr Color Tattoos Leather Effect

De 24 hr Color Tattoos van Maybelline zijn ondertussen een vaste waarde wanneer je de drugstore binnenstapt. Ik had al ergens horen waaien dat er een nieuwe formule uitkwam, de Leather effect oogschaduws, maar tot vorige week had ik in ons land nog nergens gezien. Ik was natuurlijk door het dolle heen en nam 3 prachtige kleurtjes mee. Lees je even mee?

review maybelline 24 hr color tattoos leather
Niet alle kleurtjes zijn bij ons verkrijgbaar jammer genoeg, maar ik had wel keuze tussen 4 kleurtjes. Nu ja, 3, eentje was natuurlijk al uitverkocht. Ik ging voor Creamy Beige, een prachtige neutrale, beige kleur, Chocolate Suede, een koele bruine kleur met een goud glittertje erdoorheen en Vintage Plum, een matte, plum kleur. 


review maybelline 24 hr color tattoos leather

review maybelline 24 hr color tattoos leather

Mijn ogen met enkel mascara:

review maybelline 24 hr color tattoos leather


Maybelline 24 hr Color Tattoo "Creamy Beige"


review maybelline 24 hr color tattoos leather

review maybelline 24 hr color tattoos leather

review maybelline 24 hr color tattoos leather


Maybelline 24 hr Color Tattoo "Chocolate Suede"


review maybelline 24 hr color tattoos leather

review maybelline 24 hr color tattoos leather

review maybelline 24 hr color tattoos leather


Maybelline 24 hr Color Tattoo "Vintage Plum"


review maybelline 24 hr color tattoos leather

review maybelline 24 hr color tattoos leather

review maybelline 24 hr color tattoos leather


Ik ben echt heel tevreden over deze cream oogschaduws. Ze zijn, net als hun voorgangers, goed gepigmenteerd en blenden makkelijk uit. Daarnaast blijven ze zoals beloofd ook prima zitten doorheen de dag, zowel zonder oogschaduw erover als met oogschaduw.

Of ik echt een groot verschil zie tussen de gewone Color Tattoos en deze betwijfel ik. De structuur van deze Leather effect oogschaduws is waarschijnlijk net een tikje matter en een ietsiepietsie stroever. Voor de rest zijn het gewoon hele mooie kleurtjes!

Deze oogschaduws zijn te verkrijgen in de drogisterij voor een prijs van om en bij €10,00.

Wat is jouw favoriete kleurtje? 


Share:

6 reacties

 1. Mooie kleuren, ik ben dol op de color tattoo's van maybelline (:

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat zou het verschil juist moeten zijn?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het zou een iets ander effect moeten geven volgens mij, maar ik zie héél weinig verschil. Toch toffe productjes :)

   Verwijderen
 3. Het ziet er erg naturel uit, mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb alleen een roze kleurtje, maar ik zou ook nog wel de felle kleuren willen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een mooie kleurtjes, ik heb er nu twee, de witte en de bronze. Maar deze lijken me heel mooi als basis onder een matte look!

  BeantwoordenVerwijderen