5 X Party Schoenen onder €50,00!

De feestdagen komen weer dichterbij en als er één periode is wanneer ik me graag wat optut, dan zijn het wel de eindejaarsfeesten. Omdat we natuurlijk allemaal willen uitpakken met onze favoriete little black dress, hebben we daar ook de juiste schoenen voor nodig. Vandaag toon ik 10 paar schoenen die gerust mijn schoenenstash mogen vervoegen.

budget party schoenenSimpel, classy, maar toch een leuke touch. Zo zou ik dit paar heerlijke hakken van New Look samenvatten. Ze maken je look af zonder over the top te zijn en je kan ze gerust ook op andere momenten dragen, kwestie van je geld er een beetje uit te halen.

budget party schoenen


Welk paar schoenen past er nou meer bij Kerst dan dit prachtige paar pumps van Zara. Ze hebben een egale gouden kleur, en voor de mensen die liever een zilver paar hebben, die zijn er ook!

budget party schoenen

Een simpele sandaal met een comfortabele hak, en net dat ietsje meer? Deze hakken van Asos zijn gewoon prachtig! De versierde hak ziet er feestelijk uit, en iedereen zal je complementeren.

budget party schoenen


Dit superschattig paar schoenen van New Look (op de site van Asos) kon ik niet uit dit lijstje laten. Ze zijn lichtroos, glitterig en oh zo cuuuuute!

budget party schoenen


Geen fan van hoge hakken, of je bent van plan een hele avond te dansen? Dan zijn deze loafers zeker iets voor jou. Ze hebben zeker nog een "party"-gehalte, maar je kan er de hele avond mee swingen!

budget party schoenen


Wat is jouw favoriete paar?

Share:

4 reacties

  1. Leuke items, de laatste twee zijn mijn favoriet.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Het eerste en derde paar vind ik echt prachtig! Zeker voor Oudejaarsavond lijken ze me praktisch. Ik heb heel erg mooie zwarte pumps (à la die van Zara) maar om er een hele nacht op te dansen zijn ze niet ideaal, die chunky heels daarentegen... <3

    BeantwoordenVerwijderen