Instagram Diary #17!

Whoop! Het is weer tijd voor een nieuwe Instagram Diary! Ik genoot nog van de laatste streepjes zon en trok een lekkere comfy, fluffy trui aan. Benieuwd welke kiekjes er de laatste tijd nog allemaal op mijn Instagram verschenen? Lees dan snel even verder!


31 oktober 2014

Alhoewel het zonnetje enkele dagen geleden nog flink scheen, begon het toch al wat frisser te worden. We moeten het aanvaarden: de winterjassen worden bovengehaald,...net als de fluffy sweaters! Dit is een heerlijke trui van H&M waar je lekker in kan wegduiken,...love!

instagram diary blog


1 november 2014

Ooh, wat hou ik er toch van om net ietsje vroeger op te staan en te genieten van een opkomende zon. Eens lang uitslapen kan deugd doen, maar eigenlijk prefereer ik dit zicht toch hoor: een mooi zonnetje 's morgens vroeg!2 november 2014

Officieel de laatste dag van 2014 waarop ik open schoentjes droeg. De eer is dit jaar aan deze superleuke loafers van H&M!

instagram diary blog


3 november 2014

En waarschijnlijk ook de laatste keer dat ik met een shirt met driekwartmouwtjes buiten kon rondlopen. Ach, ik zal het missen,..maar euhm,...kijk jij nog niet uit naar die cozy poncho's en blanket wraps?

instagram diary blog


Een bezoekje aan H&M.. Of ik dit rode peplum topje uiteindelijk kocht? Jep! Ik draag eigenlijk meestal beige kleuren, zwart en grijs, maar voor de verandering vond ik deze rode kleur wel eens leuk! Een handig item dat je casual kan dragen of dat je helemaal naar een ander niveau kan brengen met een paar hakjes en een leuk broekje. Top!

instagram diary blog


5 november 2014

Zoals ik al zei, hou ik het meestal bij neutrale kleurtjes. De outfit die ik gisteren droeg is daar een mooi voorbeeld van. Deze broek is van H&M, net als de schoentjes (ik ben blijkbaar niet uit die winkel weg te slaan!). Super comfortabel, maar toch helemaal herfstproof!

instagram diary blog

En wat hebben jullie de afgelopen week zoal uitgespookt? 

Share:

4 reacties

 1. Leuke foto's! Over die rode peplumtop heb ik ook zoveel getwijfeld, hij is zó leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke foto's! Helaas heb ik deze week niet zoveel uitgespookt... Tentamenweek :( Dus ik heb vooral boven mijn boek gehangen hihi.

  Liefs,
  Anouk

  www.befitandfashionable.com

  BeantwoordenVerwijderen