New In: Maybelline Goodies!

Ik ben gisteren even bij Di binnengesprongen en kon het niet laten om enkele nieuwigheden mee te nemen. Een nieuwe concealer belandde in mijn winkelmandje, de vorige was nu eenmaal helemaal op, maar ook drie nieuwe productjes die ik hiervoor nog nooit gezien had. Lees je even mee?

Ik vroeg op Twitter wat jullie favoriete concealer was. Eentje die veel terugkwam was de Maybelline Fit Me concealer. Ik heb echt al geweldige dingen gehoord over dit product dus moest ik hem natuurlijk eens uitproberen! Hij zit vandaag voor de eerste keer in mijn make-up routine en ik kan nu al zeggen dat hij ontzettend makkelijk blendt en goed dekt. Nog even verder uitproberen!


De 24 hr Color Tattoo oogschaduws van Maybelline zijn natuurlijk al langer dan vandaag te verkrijgen. Op talloze buitenlandse beautyblogs had ik echter al een nieuwe versie zien voorbijkomen: de Leather Effect Color Tattoo. Eindelijk vond ik bij Di de nieuwe kleurtjes. Hoewel ik denk dat er in totaal vier kleurtjes te verkrijgen zijn, waren er maar drie beschikbaar: Creamy Beige, Vintage Plum en Chocolate Suede. Ik weet nog niet echt wat het verschil precies is met de gewone Color Tattoo maar daar zal ik vast snel achterkomen!

Wat heb jij de afgelopen tijd zoal gescoord? Share:

11 reacties

 1. Jaaaa, je hebt 'em gekocht ! :D Vind 'em zo fijn ! Ik wist helemaal niet dat de Leather-versies v/d Color Tattoo's ook naar Belgiƫ kwamen ? Snel den Di nog maar is binnenspringen dan :D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De Fit Me concealer is next in my collection! Ik heb er inderdaad ook al veel goeds over gehoord!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ben fan van de Color Tattoos. De Leather-effect kleuren verschillen voor mij niet heel erg van de eerdere, maar er zijn wel leuke kleurtjes bij! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oeh benieuwd naar de color tattoos!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh leuke producten! Welke DI heeft die, ik heb ze nog nooit gezien!?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Die net voor de Veldstraat in Gent! In de straat van Nespresso :)

   Verwijderen
 6. Ik ben benieuwd naar de producten! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooie items heb je gekocht.
  Ik ben heel erg benieuwd naar de Fit Me concealer.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik ben zoo benieuwd naar de concealer, ik hoor er goede reacties over, dus ben benieuwd! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen