Herfst foto's.

De laatste twee weken mogen we toch wel echt spreken over herfst. De nachten zijn kouder, de paden liggen bedekt met bladeren en de wind waait rond je oren. Omdat ik een grote fan ben van de herfst besloot ik dit artikeltje te wijden aan mijn favoriete foto's die ik in dit seizoen al geschoten heb. Kijk je even mee?

foto herfst
Een foto die het net niet haalde tot de outfitpost, maar natuurlijk helemaal bij het onderwerp past. Deze foto schreeuwt gewoon herfst! Genomen in een windelpark in de buurt, hele leuke plek en ook super om een wandeling te maken!


foto herfst

foto herfst

Nog zo'n foto, maar dan van de laatste outfitpost. Ik kom uit een klein dorpje, dus het is vanzelfsprekend dat ik wel iets heb met rust en de natuur. 

foto herfst

foto herfst

foto herfst


Wat zijn jouw favoriete dingen om te doen in de herfst?

Share:

2 reacties

  1. Wat een leuke foto´s, in een echte herfstsfeer! Ik vind het heerlijk om een boswandeling te maken, of gewoon lekker series te kijken hihi!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooie foto's! We kunnen inderdaad niet ontkennen dat het nu ├ęcht herfst geworden is.

    BeantwoordenVerwijderen