Mijn liefde voor portretfotografie #2!

Een tijdje geleden maakte ik al eens een artikel over mijn liefde voor zwart-wit foto's. Maar eigenlijk gaat mijn liefde voor foto's in het algemeen verder. Ik hou ervan om te experimenteren met foto's, en al zeker met portretfoto's. De kleuraanpassingen kunnen je uitdrukking zo veranderen of benadrukken dat het echt fascinerend is wat kleuren kunnen doen. Vandaag deel ik weer enkele kiekjes met jullie. Kijk je even mee?

portretfoto black & white


portretfoto black & white

portretfoto black & white

portretfoto black & white

portretfoto black & white

portretfoto black & white

portretfoto black & white

portretfoto black & white


Laat me even weten wat jouw favoriete foto's zijn. Zijn dat outfitfoto's, bewerkte productfoto's,.. ik hoor het graag! 

Share:

5 reacties

  1. Dat zij inderdaad hele mooie foto's!
    Mijn favoriete zijn en blijven portretfotografie omdat je daar zoveel mee kan vertellen

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Deze foto's zijn inderdaad erg mooi! De één na laatste foto is absoluut mijn favoriet. Welk lakje is het?

    BeantwoordenVerwijderen