Mijn (drugstore) Winter Make-Up Essentials!

De winter komt nu echt piepen en naast de winterjassen mogen we ook onze winter make-up essentials gaan bovenhalen. Omdat ik weet dat velen van jullie een grote fan zijn van de drugstore, bundel ik in deze video mijn drugstore essentials samen. Scroll voor de lijst van vernoemde producten even naar benden. Benieuwd? Kijk dan snel even mee!

Kan je de video niet bekijken? Klik dan even hier!

Producten in deze video:

  • Rimmel Wake Me Up Foundation
  • Essence Silky Touch Blush - Kissable
  • H&M Bronzing Powder - Gorgeous Tan
  • Essence Sun Club Bronzing/ Highlighter - Sun Light
  • Essence Liquid Ink Matt Eyeliner
  • L'Oréal Collection Exclusive Color Riche - Blake's Pure Red
  • NYC Applelicious Lipbalm - Pink Lady
  • L'Oréal Infallible nagellak - Timeless Taupe en Forever Burgundy

Bedankt voor het kijken en tot de volgende!

Share:

2 reacties