Instagram Diary #19!

Een week met enkele prachtige zonnige dagen, enkele dagen met een gezellige regen die tegen de ruiten tikt, wobs, flops, de warmste pantoffels ooit en een hoopje selfies. Mijn Instagram Diary! Kijk je even mee?

instagram diary blog

15 november 2014

Een tijdje geleden maakte ik een artikel over zwart-wit foto's. Ik ben er nog steeds helemaal weg van. Ze stralen een zekere elegantie uit en ze staan ook in elk interieur.

instagram diary blog


16 november 2014

Dit was mijn Xenia Onatopp look. Voor diegenen die het nog niet weten: ik doe een Bond girl series. Dat wil zeggen dat ik dus enkele looks ga namaken van de Bond girls uit de James Bond films. Heb jij nog een look dat je graag zou willen zien? Laat het dan zeker even weten in de reacties!

instagram diary blog


17 november 2014

Och, ik ben helemaal weg van deze haarstijl! Ik had het al gezien bij vele celebs zoals Beyoncé, Jennifer Lawrence, maar heb het lef niet om mijn haar ook daadwerkelijk zo kort te knippen. Wegmoffelen is de oplossing! Een tutorial vind je hier.

instagram diary blog


18 november 2014

Mijn manicure van die dag! Op zich ben ik niet de grootste fan van glitters, maar zo rond de feestdagen kan je er moeilijk onderuit en vind ik het wel eens leuk om te dragen. Hoe krijg ik dit eraf? De nagellakremover van Maybelline waar je je vinger moet insteken doet het prima!

instagram diary blog


20 november 2014

On a bad hairday, there's always a beanie.

instagram diary blog


21 november 2014

Ons mama kwam thuis met deze. Ze zijn van Ikea en zijn zooooo ongelofelijk lekker warm! Het lijkt wel alsof ik zevenmijlslaarzen aanheb, maar ik heb alleszins geen koude voeten! (en euhm,...het is een antislip zooltje!)

instagram diary blog


22 november 2014

Ik hou ervan om foto's te nemen bij zonsopgang of zonsondergang. Deze foto heb ik genomen net voor de zon echt verdwenen was en ik blijf het mooi vinden om naar te kijken.

instagram diary blog


Wat heb jij de afgelopen week allemaal uitgespookt? 

Share:

4 reacties