De haarband, "still a thing"?

Heel wat jaren terug was de brede haarband echt helemaal in de mode. Sindsdien heb ik hem niet echt meer teruggezien, maar toch wil ik dit accessoire wat nieuw leven inblazen. Ik combineerde het met een classy rode lip en ben heel benieuwd naar jullie mening. Laat ons even verder kijken!

haarband trend headband

Waar heb ik deze inspiratie nu gevonden? Brigitte Bardot natuurlijk! Ik maakte een tijdje geleden al een Brigitte Bardot inspired look en ik ben helemaal weg van dit soort looks. Je af en toe in een andere tijd wanen, het kan zeker geen kwaad. Volgens mij heeft het een zekere elegantie, zeker als je de rest van je haar ook wat hoog zet.

haarband trend headband

haarband trend headband

haarband trend headband

haarband trend headband


Vind jij dit nog steeds het dragen waard of vind je het helemaal niks?

Share:

6 reacties

 1. Ikzelf vind het wel leuk, vooral bij een bad hair day

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind het echt drie keer niks haha. Liever een beanie!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind het ook maar niets, geef mij maar haarspeldjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mag ik eerlijk zijn? Ik vind het niks.
  Het verstopt onder andere je haar maar ook lijkt het net je geen of apen oren erdoor hebt.
  Nee, dan liever niet of als het niet anders kan een beanie!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Vind het ook maar niets, vergroot je voorhoofd enorm :s

  BeantwoordenVerwijderen