Blogsale!

Als beautyblogger verzamel je heel veel producten. Je koopt heel wat producten aan en niet elk product bevalt je even goed, andere verlies je gewoon uit het oog. Omdat ik niet wil dat al die mooie make-up ligt te verstoffen terwijl ze amper of helemaal niet zijn aangeraakt, geef ik jullie de kans om enkele van deze productjes te scoren! Kijk je even mee?Ik heb alle productjes verzameld onder de pagina Blogsale. Daar vind je enkele categorieën: nagels, gezichtsmake-up, lipproducten,... Alles is natuurlijk geprijsd onder de aankoopprijs en sommige items zijn echte koopjes. Deze producten heb ik natuurlijk allemaal met mijn eigen geld aangekocht.


Ik zou het heel leuk vinden mochten jullie een kijkje nemen op de pagina "Blogsale". Heb je interesse in één of meerdere producten? Stuur dan snel een mailtje naar fienbeauty@hotmail.com en ik stuur je zo snel mogelijk een mailtje terug!

Share:

3 reacties

 1. Veel succes met de verkoop! Af en toe eens wat dingen wegdoen en alles opnieuw organizeren kan deugd doen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Veel succes met de blogsale! Ik ben aan het nadenken over de Barry M gel liners... Moest ik ze willen laat ik zeker iets weten, maar aangezien ik bijna op backpacking trip vertrek lijkt het me niet slim om nu make-up te kopen die hier dan ook weer een hele tijd onaangeroerd blijft liggen... Plus ik betrouw het niet ze mee te nemen op het vliegtuig.
  Toch heel veel succes!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat leuk zeg, ik ga meteen een kijkje nemen! Liefs Anniek

  BeantwoordenVerwijderen