Shoplog: Di, Kruidvat, H&M & The Body Shop!

Oepsie, dat was even een tijdje geleden dat ik nog een filmpje online plaatste! De examens gingen even voor maar met nog ééntje te gaan heb ik nu eindelijk terug meer tijd voor mijn blog en Youtube. Om terug in gang te komen starten we vandaag met een shoplog! Ik kon me weer niet inhouden en moést enkele spulletjes meenemen. Kijk je even mee?


shoplog beautyKan je de video niet bekijken of wil je hem direct op Youtube bekijken? Klik dan even hier!

Producten in deze video 

  • The Body Shop Aloe Soothing Gel
  • The Body Shop Pink Grapefruit Shower Gel
  • Maybelline Fit Me Concealer - 15
  • Essence Longlasting Lipstick in 16, 17 en 18. - review
  • H&M haarbandjes
  • H&M armandjes
  • Grijze trui: H&M

Vond je het een leuk filmpje, vergeet dan zeker niet om het een duimpje omhoog te geven en te abonneren! Het is helemaal gratis.


Bedankt voor het kijken en tot de volgende! 
xo Fien

Share:

1 reacties