I Picture It - Anastasia Beverly Hills Liquid Lipsticks.

Jullie weten hoe graag ik nieuwe lipproducten uitprobeer, niet? Wel, ik las eerder op de dag deze blogpost van Fashionisaparty over een nieuwe launch van Anastasia Beverly Hills, hét merk dat bekend staat op zijn geweldige wenkbrauwproducten en intussen geliefde oogschaduws. Omdat ik het niet kon laten het met jullie te delen, wil ik jullie vandaag toch even laten kennismaken met deze nieuwe productjes. Lees je even mee?

anastasia beverly hills liquid lipsticksAnastasia Beverly Hills is voor mij een vrij onbekend merk. Ik heb er natuurlijk al heel wat over gehoord en gelezen, maar ik heb zelf nog nooit iets van het merk uitgeprobeerd.

Deze middag was ik even door mijn Bloglovin' feed aan het scrollen en het prachtige nieuws dat dit merk nu ook lipproducten uitbracht viel me gelijk op. Ik klikte door, ging naar de website, en moest mezelf bijna van het scherm verwijderen voor ik erin kroop om de productjes te gaan halen.

Anastasia Beverly Hills komt uit met liquid lipsticks. En ze drogen mat op. Wat wil een mens nog meer? Ze komen in 20 verschillende kleurtjes en elke kleur is vrij uniek vind ik. Ze variëren van nude kleuren tot felroze kleuren, tot de meest prachtige felrode en paarse tinten.
Afgaand op wat ik op Instagram al gevonden heb en op de (hopelijk betrouwbare) swatches op de site zijn Spicy (een felrode kleur met oranje ondertoon), Heathers (een prachtige, unieke, donkerrode kleur met wat bordeaux erdoor) en Bloodline (een rode kleur met naar vermoeden een koele ondertoon) de kleurtjes die bij mij bovenaan mijn wishlist staan.


Deze Liquid Lipsticks kan je bestellen via de website van Anastasia Beverly Hills, al zal je natuurlijk wel moeten rekening houden met de verzendkosten. Per Liquid Lipstick betaal je $20,00, wat ik nog vrij goed vind meevallen.


Welke kleur spreekt jou het meeste aan?

Share:

4 reacties

  1. Ik wil deze heel graag proberen! Maar de verzendkosten zijn zoveel pff! Toch ga ik nog zeker een grote bestelling plaatsen!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Die twee zeer donkere, rechts, roepen gewoon mijn naam! PRETTY!!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Die lipsticks wil ik wel eens gebruiken voor die ombre lip

    BeantwoordenVerwijderen