Winter Wonderland.

Winter is sneeuw en sneeuw is winter. In mijn ogen dan toch. Al ben ik niet de grootste fan van sneeuw wanneer ik erdoor moet, het is prachtig om naar te kijken,... en het levert natuurlijk prachtige kiekjes op. De laatste dagen heb ik er een paar verzameld en vandaag toon ik ze aan jullie! Benieuwd? Lees dan snel even verder!

fotografie sneeuw


Al deze foto's werden gemaakt met mijn Canon EOS 600D en mijn Canon 50 mm lens!


fotografie sneeuw

fotografie sneeuw

fotografie sneeuw

fotografie sneeuwEen beetje bewerkt ziet dat er dan zo uit:


fotografie sneeuw

fotografie sneeuw

fotografie sneeuw

fotografie sneeuw

fotografie sneeuw

fotografie sneeuw

fotografie sneeuw

fotografie sneeuw

fotografie sneeuw


Ben jij een fan van sneeuw of niet? 

Share:

2 reacties

  1. Wauw, echt hele mooie foto's! Ik ben gisteren mijn eerste reflexcamera gaan kopen en het is een nikon D3200 geworden. Zelf moet ik het fotograferen met de camera nog wat onder de knie krijgen, maar een 50mm lens staat al zeker en vast op mijn wishlist!

    BeantwoordenVerwijderen