I Picture It - Dogs & Hot Chocolate Recept.

Vandaag zien jullie mij zoals ik echt rondloop tijdens de examenperiode: geen make-up, met bril (die meestal bovenop mijn hoofd staat te niksen), mijn haar in de knoei, de hond en een warme chocomelk. Tijd om weer enkele foto's te delen en wat meer te vertellen. Lees je even mee?


i picture it mybeautyandfashioncorner

Tijdens de examens doe ik niks liever dan mijn smartphone bombarderen met ontelbare selfies die beter door niemand gezien kunnen worden - ik zie er tijdens de examens niet altijd even fris uit weet je wel. Toch lukt het me af en toe om er eentje te nemen waarvan ik zeg: "Dat valt nog mee.". Deze twee zijn er zulke.  In de eerste foto zie je mij - obvs. - met de hond. De arme stakker heeft weer erge last van zijn reuma, maar hij knuffelt nog altijd enorm graag, kleine sloeber. Rechts, een kop warme chocomelk waar ik bijna in verdrink.

Want wat is er nu beter dan een goede kop warme chocomelk? Ik heb graag échte chocomelk, waarmee ik wil zeggen: geen oplos-gedoe, geen opgewarmde Cécémel, nee, échte chocomelk. Mijn receptje:

 • Zoveel melk als er in je kopje kan (het moet niet overstromen natuurlijk)
 • Eén klein zakje smeltchocolade (ik gok zo'n 25 gram-ish per kop). Ja, dat is veel, maar ik heb het liefste echte, donkere chocolade. Je ziet zelf wel bij het toevoegen van de chocolade hoe donker je hem wil hebben. Het beste neem  je druppeltjes chocolade (kleine rondjes), die smelten het snelste.
 • Ik doe er altijd nog 1 afgestreken eetlepel kristalsuiker bij, dan is het net wat zoeter.

Even goed doorwarmen, ét voilà, de beste warme chocomelk die er is!


i picture it mybeautyandfashioncornerHoe drink jij je chocomelk graag? 

Share:

3 reacties

 1. Voor mij mag er nog een toef slagroom bovenop haha :D
  En ik drink mijn chocomelk het liefst met melkchocolade, iets zachter van smaak :)
  Leuke blog trouwens! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Lekker chocolademelk! ik neem er altijd wat slagroom bij

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mmmmmm nu heb ik zin in chocolademelk!

  BeantwoordenVerwijderen