Look Of The Day: Bright Pink.

Het is geen geheim dat ik een grote fan ben van lipsticks. Ik experimenteer er ook graag mee en wil dan ook zoveel mogelijk verschillende kleuren uitproberen. Rode kleuren draag ik heel erg vaak, nude en lichtroze kleuren draag ik ook, maar felroze kleuren,... dat is nog een beetje onbekend terrein voor mij. Vorige week kwam ik deze prachtige lipstick van Essence tegen en ik besloot er een snelle look mee te maken. Lees je even mee?


make-up look felroze lipstick

Gezicht

Rimmel Wake Me Up Foundation - 100 Ivory
Maybelline Fit Me Concealer
H&M Bronzing Powder - Gorgeous Tan
Catrice Defining Blush - Rose Royce


Ogen

By Terry Ombre Blackstar - Misty Rock
Clinique High Impact Mascara

Lippen

Essence Longlasting Lipstick - I love cake pop, nr. 17 


make-up look felroze lipstick

make-up look felroze lipstick

make-up look felroze lipstick

make-up look felroze lipstickHoe combineren jullie het liefste een felroze lipstick?

Share:

3 reacties