I Picture It - Ready to film!

Het is een hele tijd stilletjes geweest op mijn Youtube kanaal, maar doordat ik de laatste week flink vooruit heb gewerkt, heb ik ook enkele filmpjes kunnen maken die de komende weken op mijn kanaal zullen terechtkomen. Natuurlijk moet ik me altijd klaarmaken om te filmen en moet ik mezelf telkens een andere make-up look aanmeten. Ik heb de looks die ik de laatste tijd heb gedragen eventjes op een rijtje gezet en vandaag toon ik die aan jullie in een notendop. Lees je even mee?i picture it makeup filmen


Wanneer ik ga filmen, probeer ik er altijd op te letten dat mijn huid er zo flawless mogelijk uitziet. Meestal leg ik ook de nadruk op mijn lippen, omdat de rest van je make-up, zoals je oogmake-up, blush,... toch wat dreigen weg te vallen door de belichting. Omdat ik met een nude lip 0,0 kleur in mijn gezicht zou hebben, opteer ik voor een oranje, roze, rode, nog net geen appelblauwzeegroene kleur.


De eerste look droeg ik in mijn laatste shoplog. Ik ging, zoals gewoonlijk dus, voor mooie gezichtsmake-up, flink wat mascara, mooie wenkbrauwen en als kers op de taart mijn Maybelline Intense Velvet Lip Pencil in de kleur Fab Orange. i picture it makeup filmen
De tweede look heb je gezien in mijn Foundation Routine. Omdat ik hier echt de nadruk wou leggen op de huid, heb ik de lippen voorzien van een zacht roos kleurtje dat me toch nog genoeg leven en expressie gaf. Ik ben echt helemaal geobsedeerd door dit kleurtje, Essence Longlasting Lipstick in nr. 16 I am yours!i picture it makeup filmen
Deze laatste look is al een kleine sneak peek, al heeft het filmpje niet direct iets te maken met de look die ik draag. Hoe donkerder mijn kleding is, hoe feller of donkerder ik ga op de lippen. Het moet echt wat contrasteren zodat mijn gezicht niet wegvalt in het filmpje. Ik koos hier voor de Catrice Ultimate Colour lipstick in MATTraction, een prachtige rode kleur met koele ondertoon.


i picture it makeup filmen
Welke van de drie is jullie favoriet? En, als je ook filmpjes maakt, op wat let jij dan het meest?

Share:

1 reacties