Instagram Diary #23!

Het is zondag, dus tijd voor iets persoonlijjks! Vandaag deel ik nog eens met jullie mijn favoriete Instagram kiekjes van de afgelopen tijd. De eerste sneeuw was een feit, de laatste blogposts werden voorbereid voor de examens aan de deur kwamen kloppen, en natuurlijk mogen we de eindejaarsfeesten niet vergeten! Kijk je even mee?

instagram diary



28 december 2014. De eerste sneeuw is een feit. Ik was dan wel aan het studeren, ik kon het niet laten mijn camera er even bij te pakken en snel enkele foto's te schieten. Sneeuw mag dan niet mijn favoriete weertype zijn om door te wandelen, het is wel prachtig om naar te kijken.

29 december 2014. Klaar om even te filmen! Ik nam mijn favorieten van 2014 op en een kleine collage kon natuurlijk niet ontbreken!


instagram diary


30 december 2014. Het was een poos geleden dat ik nog eens de deur uitkwam en ik besloot snel even naar Di en Kruidvat te gaan. Lekker eventjes te haar in een snelle krul en wat make-up op!

31 december 2014. Oudejaarsavond! Ik ging voor een vrij simpele make-up look, maar een rode lipstick kon natuurlijk niet ontbreken. Ik ging voor de Essence Longlasting Lipstick in Matt Wanted!


instagram diary


1 januari 2014. Happy New year! Ik had hier geen make-up op en dat zou ook de rest van de dag zo blijven. Lekker wakker worden in mijn badjas!

4 januari 2014. Eindelijk nog een gaatje gevonden om snel wat foto's te schieten. Die momenten zijn tegenwoordig zeldzaam, de examens kunnen niet snel genoeg achter de rug zijn!


instagram diary


Wat hebben jullie de afgelopen tijd uitgespookt? Laat het even achter in de reacties!

Share:

2 reacties