Review: The Body Shop Handcrèmes.

Ik ben zo iemand die het hele jaar door droge handen heeft. Daarom ben ik ook steeds op zoek naar de beste handcrèmes die m'n handen het beste voeden, maar toch geen vettig gevoel achterlaten. Een tijdje geleden bracht The Body Shop een hele lijn handcrèmes uit. Ik moést ze natuurlijk eens uitproberen aangezien ik dol ben op alles wat The Body Shop uitbrengt, en vandaag deel ik met jullie mijn mening. Benieuwd? Lees dan snel even verder!

review the body shop handcreams


Wanneer ik voor het eerst de verpakking zag kwam er al een klein stemmetje piepen: L'Occitane! De verpakking is echt énorm gelijkaardig. Zelfde dopje, zelfde feel, maar ik geef er niet om! Deze handcrème is verkrijgbaar in een hele reeks geuren: kokosnoot, mango, honing,...maar ik besloot voor twee fruitige geurtjes te gaan: Pink Grapefruit en Strawberry.

Pink Grapefruit is één van mijn favoriete geuren van TBS. Ik ben er in de zomer helemaal verliefde op geworden, en die liefde is nog zeker niet uitgedoofd. Het is wel degelijk meer een geurtje voor de zomer, maar ach, het is maar handcrème. De Strawberry geur is dan weer lekker zoetig met dat scherpe aardbeienkantje. Heerlijk.

review the body shop handcreams

review the body shop handcreams

In tegenstelling tot de handcrèmes van L'Occitane, die heel erg dik zijn en bijna als een soort boter aanvoelen, zijn deze handcrèmes een stuk dunner van textuur. Ze zien er wat meer uit als iets tussen een lotion en een butter. Ik was al direct sceptisch en had geen hoge verwachtingen meer. Niks was echter minder waar. Deze handcrèmes voeden mijn huid héél erg goed, zeker even goed dan mijn handcrèmes van L'Occitane (en dit is een serieus statement), ook voor een goede periode, en de geur blijft ook nog eens lekker lang hangen.

Deze handcrèmes hebben de perfecte handtas-grootte (alsof er nog niet genoeg rondslingert op de bodem van mijn handtas) en zijn een essential waneer ik de deur uitga.

review the body shop handcreams


Deze handcrèmes zijn in Nederland verkrijgbaar in de fysieke winkels en in de webshop, wij Belgen kunnen enkel in de winkels terecht. Per handcrème betaal je €5,50 en je krijgt daarvoor 30 ml in de plaats.

Wat zijn jouw favoriete handcrèmes? 

Share:

7 reacties

 1. Ohh ik heb Frosted Cranberry van de Seasonal lijn en I LOVE IT!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Klinkt goed. Zelf vergeet ik het altijd te gebruiken. Oeps. Nu ja, ik heb gelijk en mijn handen zijn niet al te droog.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wow, deze kende ik nog niet, maar alleen voor die kleur zou ik al direct naar de winkel hollen. Ik gebruik nu Cherry Blossom van L'Occitane, ook een echte aanrader.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh allebei de crèmes lijken me wel erg lekker.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. mmm ze klinken wel goed
  zelf gebruik ik het echt niet veel, maar zou het beter wel doen

  liefs
  Karlien

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Zelf heb ik een andere geur van deze handcreme. Ik ben er inderdaad ook dol op.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Klinkt goed, die met honing wil ik zeker eens proberen. Als ik alle tubes die ik thuis heb staan min of meer heb opgebruikt.... :)

  BeantwoordenVerwijderen