I Picture It: Wavy Hair!

Waar ik vroeger niet uit mijn comfort-zone kwam wanneer het op haar aankomt, mag ik mezelf nu toch al iets avontuurlijker noemen. De hele ingewikkelde kapsels zijn nog niet aan mij besteed, maar af en toe doe ik iets waarvan ik denk: "Dat is nog niet eens zo verkeerd!". Die gedachte kwam ook bij me op toen deze haarstijl uit de bus kwam. Lees je even mee?
wavy hair look

Ik kijk heel wat haartutorials, en een van de meest populaire video's gaan toch wel over zachte golven in je haar creëeren. Dit kan op verschillende manieren: vlechtjes maken en ermee gaan slapen, een speciale tang om slag te creëren,...maar ik doe het op de ouwe trouwe manier: met de stijltang. Ik gebruik dat ding echt voor alles! 

Uiteindelijk ga ik een beetje te werk zoals wanneer ik krullen ga maken. Ik verdeel mijn haar in 2 stukken, waarbij de kruin het kleinste stuk is. Dan zet ik mijn stijltang erin en maak ik steeds bochtjes van 180°, waardoor je dus halve krullen, of slag creëert. Hele leuke manier en het duurt 5 minuten!
wavy hair look

wavy hair look

wavy hair look

wavy hair lookDit is een ideale haarstijl als je niets te strak of te "gemaakt" wilt of wanneer je gewoon snel wat textuur in je haar wil creëeren! Wat vind jij van de waves? 

Share:

3 reacties