Snap, got you!

Het is zaterdag, dus is het tijd voor mijn wekelijkse Snap, got you! Een rubriek waarin ik jullie laat zien wat ik draag net voor ik de deur uitwip en waarin ik jullie vertel wat er die dag op de agenda stond. Zeg maar de koetjes & kalfjes rubriek van de week! Lees je even mee?

snap got you
Je hebt zo van die dagen waarop je haar voor geen meter wil zitten. Afgelopen maandag was zo'n dag. Ook al heb ik fijn haar, soms is het onmogelijk om het in model te krijgen en schiet het alle kanten op. Gelukkig had ik net dit leuke haarbandje van H&M gekocht om mijn kapsel toch wat op te vrolijken. Ik draag deze dingen voornamelijk in de lente en de zomer, maar door de rustige kleurtjes kon het nu ook wel vond ik. 

Mijn make-up look: fel, maar simpel. Wanneer ik niet veel tijd heb zorg ik ervoor dat mijn basis er gewoon netjes uitziet; wat foundation, concealer, bronzer, the usual. Mijn wenkbrauwen moéten in vorm zijn, anders heb ik 0,0 definitie in mijn gezicht. Oogmake-up, da's te ingewikkeld, enkel wat mascara erdoorheen en dan kies ik maar voor een lekkere felle lipstick, in dit geval de MAC Sheen Supreme lipstick in Full Speed, een felroze kleur met een koraal ondertoon!

Mijn outfit was niet echt iets speciaals. Ik droeg een zwarte legging, zoals altijd, met een kanten truitje en een lekker dikke sjaal. Ik droeg toch de hele tijd mijn heerlijk dikke winterjas erover heen, dus het maakte niet zoveel uit. 

Ik kom nu eindelijk nog een keertje buiten! Zes van de zeven examens zijn achter de rug, ik heb enkel nog op 30 januari mijn laatste examen, waar ik in totaal 2 weken de tijd voor had om het in mijn hersenen te proppen. Moet wel lukken. Hoe gaat het bij de lezers die nog in de examens/ tentamens zitten. Ben je er bijna vanaf?

Zo, dit was het weer voor de Snap, got you! van deze week. Wat heb jij de afgelopen week allemaal uitgespookt? 


Share:

0 reacties