Wat kan je binnenkort verwachten: schema!

Ik ben niet iemand die echt goede voornemens neemt in het begin van het nieuwe jaar, maar er zijn wel enkele dingen die ik beter wil doen. Ik slaagde er de laatste tijd dan wel terug in elke dag een artikel online te plaatsen, ik vond de volgorde maar een boeltje. Er zat niet echt een lijn in of er waren geen vaste dagen waarop bepaalde artikels online kwamen. Daar wil ik nu verandering inbrengen. Benieuwd wat je de komende tijd allemaal kan verwachten? Lees dan snel even mee! • Op maandag en donderdag zal er een review online komen.
 • Op dinsdag komt er een artikel online waarin ik tips geef over bepaalde dingen. Wil jij dus nog tips over een bepaald onderwerp? Laat het dan zeker even weten!
 • Op woensdag komt er een filmpje online en eventueel iets extra als ik er tijd voor heb.
 • Op vrijdag komt er iets over fashion online. 
 • Op zaterdag komt er een Snap, got you! online, een nieuwe reeks waarvan morgen het startschot wordt gegeven.
 • Op zondag komt er iets persoonlijks online. Dit kan een update zijn, een Instragram Diary, iets over lifestyle,...

Dit is nu het schema voor de komende tijd. Het kan zijn dat er af en toe eens iets anders in de plaats komt, bijvoorbeeld wanneer ik het filmpje niet op tijd klaar heb kan er eens een look online komen, maar ik ga toch proberen me hier zoveel mogelijk aan te houden.

Ook komen de blogposts op een vast tijdstip online, namelijk 06.00u 's morgens. Zo kunnen de mensen die vroeg naar school moeten of gewoon vroege vogels zijn het artikel heel vroeg lezen, de anderen kunnen het artikel gewoon lezen wanneer ze er zin in hebben!  


Wat vinden jullie over het nieuwe schema? Vinden jullie de indeling goed of zien jullie nog graag iets veranderen? 

Share:

5 reacties

 1. Ik ben benieuwd naar je Snap, got you!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Klinkt als een goed schema! :) Je hebt een leuke blog xx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Strak schema! Ik ga me er misschien door laten inspireren als je dat niet erg vindt ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik bewonder je schema. Moet echt meer vooruit beginnen plannen met de baby op komst...

  BeantwoordenVerwijderen