Review: DKNY Be Delicious Fresh Blossom Eau de Parfum

Ooh, wat ben ik toch een fan van DKNY! Ze hebben heerlijke parfums, maar met een vrij betaalbaar prijskaartje. De Be Delicious Green Apple is al jaaaaren een absolute favoriet die ik voorlopig niet uit mijn stash kan wegdenken, maar het was toch eens tijd voor iets nieuws. Nu de feestdagen achter de rug zijn, kan de lente er voor mij niet snel genoeg zijn, en dit parfum brengt me alvast in de stemming. Lees je even mee?


dkny be delicious fresh blossom eau de parfumDeze parfums zien er toch altijd uit om op te eten? Het zijn hele schattige, kleine bolletjes en wanneer ik de twee geurtjes die ik heb naast elkaar zie staan, moet ik er toch altijd even van lachen. Het design is heel erg simpel, maar is ondertussen wel een echt kenmerk. Ik vind het niet mis!

In de lente draag ik heel graag lichte, frisse geuren. Denk een beetje aan de Victoria Secret Body Mists, de TBS Japanese Cherry Blossom geur,... Ook deze Fresh Blossom van DKNY is heerlijk bloemig en énorm fris van geur. Het is een ideale geur voor die dagen waarop je geen zin hebt in een zwaardere geur, of gewoon, zoals ik al zei, voor de lente en de zomer.

Ondanks het feit dat dit een vrij lichte geur is, blijft hij toch goed hangen doorheen de dag. Ik spuit het liefste wat in mijn sjaal en dan blijf ik de geur echt énorm lang ruiken. Je kan het ook wat in je haar doen, maar ik raad toch aan om dat niet met grote hoeveelheden te doen, zo goed is het niet voor je haar.


dkny be delicious fresh blossom eau de parfum

dkny be delicious fresh blossom eau de parfum

dkny be delicious fresh blossom eau de parfum

dkny be delicious fresh blossom eau de parfum


Ik heb het gevoel dat ik deze geur heel veel ga dragen het komende jaar. Je kan hem krijgen in de parfumerie en de prijs begint bij €34,75 voor 20 ml.

Wat is jouw favoriete parfum?

Share:

8 reacties

 1. Ik heb hier ook nog een DKNY liggen, maar helaas ruikt hij barslecht op m'n huid :( Heb dat met veel van hun geuren.. Deze van jou heb'k nog niet besnuffeld!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Alleen al door het uiterlijk ben ik verliefd op de DKNY geuren ;) Gelukkig ruiken ze ook nog heerlijk haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hmm deze lijkt me heerlijk! En de flesjes zien er altijd zo leuk uit

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Volgens mij hebben wij ongeveer dezelfde 'geursmaak' want ik hou ook van VS bodymists en de Japanese Cherry Blossom geur van The Body Shop. Dit parfum heb ik nog niet geprobeerd, maar je hebt mij nu wel heel benieuwd gemaakt.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel benieuwd naar de geur, de flacon zelf spreekt me niet zo aan

  BeantwoordenVerwijderen
 6. mmm echt heerlijke geur lijkt mij
  ik heb de over bekende groende appel

  liefs
  Karlien

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik was vroeger verslaafd aan Be Delicious! Echter met de jaren ben ik meer van kruidige geuren gaan houden, doorheen het hele jaar, en is mijn appeltje een beetje in de vergetelheid geraakt. Mss nog eens even ruiken... :)

  BeantwoordenVerwijderen