Producten die ik blijf opnieuw kopen.

Soms kom je producten tegen waarvan je zegt: "Waw!'. En zelfs wanneer je het voor de duizendste keer opnieuw hebt gekocht en gebruikt zeg je nog: "Waw!". Wel, ik heb ook enkele productjes waarvan ik het niet kan laten om ze steeds opnieuw te gebruiken en die ik eigenlijk ook niet kan missen in mijn stash. Mijn ultieme holy grail producten zeg maar. Benieuwd? Lees dan snel even verder!holy grail beauty producten


holy grail beauty productenHet is geen geheim dat ik een grote fan ben van The Body Shop. Ik ben kieskeurig als het op mijn douchegel aankomt, het moet voedend genoeg zijn voor mijn droge, trekkerige huidje, het mag niet té geparfumeerd zijn, maar het moet natuurlijk wel nog lekker ruiken. Mijn all-time favoriete geur van TBS is Pink Grapefruit, of roze pompelmoes. Sommige mensen vinden de geur ietsje te sterk, maar ik ben er dan weer weg van. Die geur gecombineerd met de heerlijkheid van TBS douchegels = top!


holy grail beauty productenEnkele maanden geleden moest ik een nieuwe foundation aanschaffen en aangezien ik al zoveel goede dingen had gehoord over de Rimmel Wake Me Up foundation, besloot ik hem ook aan te schaffen. Oh boy, ik heb mijn favoriete foundation gevonden hoor! Hij heeft een héle dewy finish, maar met mijn droge huidje hou ik daar wel van. Hij heeft een medium dekking, iets wat ik heel mooi vind. Ik draag de kleur 100 Ivory, de lichtste kleur.

Ik lijk echt een hele grote fan te worden van de Maybelline concealers. Hiervoor gebruikte ik de Anti Age the Eraser Eye, maar die is uit het assortiment gehaald, geen idee waar hun verstand gezeten heeft. Omdat ik die goede ervaring achter de rug had, besloot ik een keertje de Fit Me concealer van Maybelline te proberen. Deze komt in een slank tubetje en heeft een sponsapplicatortje, hetzelfde applicatortje dan een lipgloss. Héérlijk product. Deze concealer werkt heel goed onder de ogen en geeft direct een wakkerder effect, maar is ook zeker te gebruiken op plekjes of puistjes (gebruik je het op puistjes, doe dan eerst wat product op de achterkant van je hand en breng je dan met een vinger of een apart kwastje aan!).  Het enige nadeel is dat de verpakking ietwat rommelig en vuil wordt - oeps!

Van beide producten is dit mijn tweede verpakking!holy grail beauty productenIk ben verknocht aan deze twee skincare producten van TBS. Ik heb nu al maanden aan een stuk dezelfde skincare routine, en mijn huid is daar heel erg goed mee. Deze twee producten zitten uiteraard in die skincare routine.

Als eerste heb ik de Camomile Silky Cleansing Oil. Dit is een prachtige cleanser die zonder moeite je mascara, oogmake-up en lipmake-up verwijdert. Het bouwt ook heel goed op, je kan wat water toevoegen waardoor het meer een melkachtige substantie wordt. Dit is de enige cleanser die ik in maanden heb gebruikt en ik ben bezig aan mijn 3de verpakking!

Ik ben bijna de tel kwijt geraakt, maar deze Aloe Soothing Gel heb ik toch al 5 keer opnieuw gekocht denk ik. Het is een moisturizer in de vorm van een gel, maar hij voedt zo énorm goed! Ik heb in het verleden maar weinig moisturizers gebruikt die mijn huid voldoende voedden en waarvan ik geen puistjes of iets dergelijks kreeg. Mijn favoriete moisturizer ooit!holy grail beauty producten
Wat zijn jouw holy grail beauty producten?

Share:

8 reacties

 1. Ah, ik ben het helemaal met je eens.. TBS douchegels zijn inderdaad zo lekker! Pink grapefruit had ik afgelopen zomer, mmm. Mijn holy grail is toch echt de tea tree water van lush.. ik kan niet meer zonder :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb sinds kort pas wat producten van TBS, maar ik geloof je meteen. De foundation wil ik door jou wel eens gaan proberen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Erg leuk om te zien! Ik ben wel benieuwd naar die concealer! :-)
  En The Body Shop heeft echt gewoon geweldige producten! Ik vind vooral hun body butters hemels!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Maybelline is echt een goed make-up merk hoor! In de US is het echt wel groot en dat mag ook want ze hebben super goeie producten!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Die Wake Me Up foundation is echt geweldig!! Ik ben hierzelf ook grote fan van. De Soothing Gel wil ik ook eens proberen. Klinkt veel belovend

  BeantwoordenVerwijderen
 6. De wake me up foundation heb ik nu ook al even in gerbuik en ik vind hem ook geweldig! Al weet ik nog niet of het voor mij ook een Holy Grail is... :-) En eigenlijk heb ik nog niet veel producten van TBS geprobeerd. Daar moet precies dringend verandering in komen!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. De cleansing butter van de TBS vind ik echt super

  BeantwoordenVerwijderen