Shoplog: Real Techniques, L'Oréal, Essence en Rimmel!

Whoop! Tijd voor een shoplog! Normaal staat op woensdagmorgen een filmpje op de planning, maar ik had het zo druk met het examen voor te bereiden (dat ik aan het maken ben terwijl jullie dit lezen) dat het er niet van gekomen is een filmpje te maken. Omdat ik jullie toch niet wou onthouden wat ik allemaal gekocht heb, laat ik het vandaag zien in de vorm van een artikel! Lees je even mee?


drugstore haulAls eerste ging ik Di binnen. Sinds de winkels vernieuwd zijn vind ik ze een stuk aantrekkelijker om binnen te stappen. Ook hebben ze enkele merken in huis die je anders niet zo makkelijk vindt in België: Real Techniques, The Balm, Physicians Formula,...noem maar op!

Ik was al een tijdje op zoek naar een nieuwe blush kwast. Nu gebruik ik nog met veel liefde die van ELF, maar ik heb al zoveel gehoord over de Real Techniques Blush Brush, dat ik hem toch maar meenam. Ook is hij ideaal om te contouren omdat hij zo'n fijne punt heeft, ideaal!


drugstore haul


Mij Rimmel Wake Me Up Foundatio ging vorige week helemaal op. Dat wil al wat zeggen, want ik denk dat dat nog maar de tweede foundation is die ik ooit helemaal heb opgemaakt. Omdat ik bij Di net iets zekerder ben dat er nog niet aan geprutst is (in tegenstelling tot de opengeprutste verpakkingen bij Kruidvat) nam ik hem mee in mijn kleur, 100 Ivory.

Als je de buitenlandse bloggers ook volgt, dan heb je dit palletje misschien al zien voorbijkomen: het L'Oréal La Palette Nude pallet. Ik sprintte zowat naar het schap toen ik het zag liggen, want volgens mij is het nog nergens anders te verkrijgen. Er staat al een review op de planning, maar ik kan alvast zeggen dat ik er héél tevreden over ben en dat het niét de zoveelste Urban Decay Naked - dupe is!


drugstore haul

drugstore haul

Ik had nog wat tijd over, dus snelde ik nog even naar het Kruidvat. Een XXXXXXXL Essence schap lachte me toe en ik besloot de laatste nieuwe Lonlasting Lipsticks mee te nemen in de kleuren 16, I am yours!, 17, I love cake pop en nummertje 18, Matt wanted! Er is ook nog een nummer 19, maar dat is een zwarte lipstick en die heb ik toch maar niet meegenomen. Over deze prachtige lipsticks staat al een review online!


drugstore haul

drugstore haul


Zo, dat was het! Wat hebben jullie de laatste tijd nog geshopt? 

Share:

6 reacties

 1. Dat pallet van l'Oreal lijkt mij zo mooi! Prachtige kleuren zitten hierin. Ik heb het nog niet zien liggen in de winkels, maar volgende week beginnen mijn examens en dan kan ik snel eens gaan kijken bij Di!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het L'Oréal Palette had ik inderdaad hier en daar al eens op buitenlandse blogs gezien, een heel mooi palette! De Blush brush van RT is ook mijn vaste kwast voor blush, voor contouren gebruik ik zelf liever een kleinere, stevigere kwast.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De kwast van RT en het palette van L'oréal staan ook op mijn wishlist! Misschien vanmiddag snel eens gaan kijken in de Di in mijn buurt! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Like producten heb je geswatched. Dat palette lijkt mij super, maar ik wist niet dat Di het verkocht

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke shoplog, RT kwasten zijn echt heel fijn en de Essence lipsticks ook!

  BeantwoordenVerwijderen