I Picture It - Bright Lips.

Oef, tijd om de I Picture It nieuw leven in te blazen! Jullie weten hoe verzot ik ben op felle lippen, niet? Ik ben echt zo iemand die enkel mascara opdoet, een felle lipstick aanbrengt, hoe feller, hoe liever, en de deur uitstapt! Zo zie ik er toch goed opgemaakt uit, maar het heeft me maar weinig tijd en moeite gekost. De afgelopen tijd verzamelde ik enkele kleine looks waarbij ik een felle lip droeg. Kijk je even mee?


i picture it bright lips


Deze eerste look droeg ik enkele weken geleden en ik was onmiddellijk weg van de lipkleur. Normaal ben ik niet zo voor de roze lipsticks met blauwe ondertoon, maar deze lijkt op de één of andere manier wel te werken voor mij. Deze lipstick is ook heerlijk zacht en heeft een prachtige glans. Ik combineerde hem met de By Terry Ombre Blackstar in Misty Rock. - Essence Longlasting Lipstick " I love cake pop", nr. 17


i picture it bright lipsIk ben nooit geen grote fan geweest van MAC lipsticks. Ik koop ze wel heel af en toe, en ze zijn wel fijn, maar buiten het feit dat ze specialere kleurtjes hebben, ben ik niets verloren aan hun lipsticks. Deze kleur is echter zo mooi dat ik er wel moét van houden. Daarnaast is deze lipstick énorm gepigmenteerd, heeft hij een mooie glans en blijft hij ook een geruime tijd zitten. Ik heb enkel mijn wimperrand wat dikker laten lijken door zwarte oogschaduw tegen mijn wimpers aan te duwen. That's it! - MAC Sheen Supreme lipstick "Full Speed"i picture it bright lips


Als laatste heb ik een felle oranje lip uitgekozen. Och, wat hou ik toch van oranje lipstick! Ik heb hier nog een volledig artikel over die er snel aankomt, maar ik wou dit jullie toch even laten zien. - Maybelline Color Drama Intense Velvet Lip Pencil - Fab Orangei picture it bright lipsWat is jullie favoriete kleur als het op felle lippen aankomt? 

Share:

6 reacties

 1. Jij kan ook élke kleur hebben, ze staan zo goed bij jou !

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die MAC lipstick is prachtig! :-)

  Ik zag je blog net op Facebook voorbij komen en volg je nu op Bloglovin! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die van Mac vind ik wel heel erg mooi :) Zelf nog nooit een mac lipstick gekocht eigenlijk

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw de kleuren staan je echt heel mooi. Die van Mac is ook echt mooi. Zelf ga ik ook steeds meer felle kleurtjes dragen!!

  BeantwoordenVerwijderen