I picture it #1 - Pinspiratie: Haarstijlen.

I picture it, ik zie het voor me. Een rubriek waarin ik babbel over vanalles en nog wat, de koetjes en de kalfjes, haarstijlen, make-upproducten, chocolademelk. Zie het als een dagelijks persoonlijk stukje, soms beauty gerelateerd, soms ook niet. Tijdens de examens dweil ik regelmatig Pinterest af, deels als afleidingsmanoeuvre, deels omdat ik het niet kan laten toch een beetje met beauty bezig te zijn tijdens de examens. Vandaag toon ik jullie wat inspiratie wat haarstijlen betreft. Lees je even mee?

pinspiratie haarstijlen

Pinterest is de perfecte plaats om inspiratie op te doen. Je vindt er talloze fototutorials over make-up, haar, nagels,... Ik koos even mijn 5 favoriete haarstijlen uit!


pinspiratie haarstijlen


Well hello Rihanna! Als dat geen prachtig kapsel is! Ik hou van losse krullen, en deze zien er  prachtig en elegant uit! De make-up look past er ook énorm goed bij: wat eyeliner en een knaller van een rode lipstick. Dik oké.

Blake Lively, wie anders? Dit kapsel doet heel retro aan en ik ben er dol op. Zoals jullie weten ben ik erg grote fan van de make-up en haarstijlen uit circa de jaren '60 en deze look sluit daar perfect bij aan! Het is zo'n elegante look, maar door het losse plukje is het net dat tikje hedendaagse en klassieker.

Wat is er nu leuker dan een messy bun? Al is deze toch net wat chiquer en wat romantisch. Ik zou mijn haar hiervoor eerst krullen met een vrij brede tang, dan hier en daar wat touperen en vervolgens stukje voor stukje alles vastpinnen. Dit is een prachtige haarstijl voor op een gewone dag, als het wat meer mag zijn, of wanneer je een romantische date gepland hebt.


pinspiratie haarstijlen


De afbeelding links is hoe ik me een schattige coupe voorstel met grove krullen erin. Het ziet er heel leuk uit en het ziet er ook uit alsof je er heel wat tijd hebt ingestoken, terwijl ik denk dat je deze klus vrij snel geklaard krijg. 

Euh, ja, inderdaad, nog eens Blake. Ik heb de laatste tijd een obsessie met haar, wat een prachtige vrouw is het toch! Ook dit is een messy bun, iets "rommeliger" dan de vorige, maar nog steeds heel knap met die vlechtjes in!


Volg jij me al op Pinterest?

Welke haarstijl is jouw favoriet? 

Share:

3 reacties

  1. Mooie kapsels heb je uitgekozen!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik heb ook nog een artikeltje met kapselinspiratie tussen mijn concepten staan. Pinterest is daar echt perfect voor he! Blake Lively ziet er inderdaad echt altijd práchtig uit!

    BeantwoordenVerwijderen