Snap, got you!

Wel, ik weet niet wat ik met deze rubriek precies ga aanvangen, maar ik wil er wel iets van maken. Dit zullen lekker simpele tussendoortjes zijn, makkelijk om te lezen en om je brein wat rust te geven. Ook wil ik er geen fancy foto's te maken, eens lekker spontaan mag ook! Het zijn geen uitgebreide looks, geen reviews, gewoon,...iets daartussen. Een snelle snap wanneer ik de deur uitga! Lees je even mee?

snap got you

Ik kom al enkele weken niet zoveel buiten door de examens die in aantocht zijn, maar gisterenmorgen glipte ik er toch even tussenuit. Het mag geen verrassing zijn dat ik ervoor koos even een bezoekje te brengen aan Kruidvat en Di. Ik ging eigenlijk alleen een nieuwe Rimmel Wake Me Up foundation halen omdat die van mij net op was, maar natuurlijk kwam ik niet alleen daarmee thuis. Willen jullie nog een shoplog zien?

Voor de ene of andere reden heb ik een absolute hekel aan dikke truien en jassen, ik voel me zo opgesloten! Daarom opteerde ik voor deze prachtige gilet van Close Up (zij hebben ook een webshop) met een faux fur kraag. Ik ben helemaal fan van faux fur, je outfit toont direct iets chiquer. Dit is zo'n lekker ding, en je hebt er zeker geen kou, zelfs niet met deze frisse temperaturen!

Mijn haar snel in wat simpele krullen. Nu ja, krullen. Ik heb hier enkel de onderste stukjes van mijn haar gekruld, zo ziet mijn haar er wat verzorgder uit. Ik maak trouwens altijd mijn krullen met een stijltang, onlogisch, maar het werkt voor mij het beste!
Voor de rest heb ik een vrij simpele make-uplook op. Ik ging voor een gelijkaardige ooglook dan in mijn Keira Knightley look, maar net iets minder dramatisch. Op mijn lippen draag ik MAC Soar lippotlood, een nieuwe favoriet en een ideaal kleurtje voor deze tijd van het jaar!


snap got you


Wat heb jij vandaag allemaal gedaan? 

Share:

7 reacties

 1. Ik vind je make-up op deze foto heel mooi :-)
  En ik ken het gevoel van niet buiten kunnen komen door examens maar al te goed... Maar gwn even doorbijten nu!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super leuk idee! je ziet er heel erg mooi uit. ik lig ziek in bed met buikgriep helaas.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh echt een super leuk idee! En ik ben helemaal weg van de gilet :D

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Maandag heb ik mijn eerste examen dus ik heb vandaag vooral veel gestudeerd. En toevallig heb ik vanmiddag ook snel een bestelling geplaatst bij Close*Up ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een mooie look! Simpel, maar classsy!

  Liefss Marit | http://thesupermaki.blogspot.nl/

  BeantwoordenVerwijderen