Snap, got you!

Vandaag is het tijd voor de tweede Snap, got you. Iets totaal nieuws op deze blog, maar die van vorige week leek toch goed in de smaak te vallen. Zoals gezegd, het is geen look of the day, het is geen outfitpost, het is geen review, het is een beetje een spontane mix van alles. Benieuwd naar de tweede Snap, got you? Lees dan even mee!


snap, got you

Tijdens de examens draag ik eigenlijk alleen make-up in hoogste nood. Nu, ik had de website van Close-Up bekeken en zag dat ze de sale direct goed hadden ingezet met -50% en -70% kortingen. Als dat geen noodsituatie is! Hun dichtstbijzijnde winkel is een 20 minuutjes rijden van bij mij thuis, dus de beslissing was snel gemaakt: op naar Close-Up!

Ik kocht echt enkele hele leuke items: een superleuke, vrij unieke jas, twee prachtige, donkerblauwe jumpsuits en een roze, fluffy gilet. Willen hier nog een shoplog van zien? Sowieso komen deze items eens terug in een outfitpost!

Ik wou niet te veel tijd steken in mijn make-up, maar wou er toch wel leuk uitzien. Ik ging voor mijn ouwe trouwe basisproducten, op de ogen bracht ik een vleugje By Terry Ombre Blackstar in Misty Rock aan, een taupe kleur met een parelmoer glans erdoorheen, en op mijn lippen draag ik een felroze kleur, de Essence Longlasting Lipstick in 17 I love Cake Pop. Ik ben echt helemaal weg van dit kleurtje. Lekker fel! Het zou ook heel mooi staan in de zomer met een kleurtje en een hoge knot! Een review vind je hier. Wil je weten welke andere make-upproducten ik draag op deze foto's? Klik dan even hier!

Mijn haar, tja, daar had ik geen tijd meer voor, want de mama stond al onderaan de trap te zeggen dat ik wat moest voortmaken, ik deed er nochtans maar 10 minuutjes over om mijn make-up aan te brengen. Gelukkig is het van zichzelf vrij recht, dus met het snel wat te touperen was het net netjes genoeg om de deur te verlaten. Ook voor mijn outfit heb ik niets speciaal gedaan, een oversized shirt en een dikke sjaal. Goed genoeg voor nu.


snap, got youHeb jij deze week iets leuks gedaan? Laat het dan even weten in de reacties!

Share:

0 reacties