I Picture It - Lach.

We lopen allemaal te denken aan die ene prachtige statement ketting, die toch wel hele mooie ring of armband en,...welke schoenen moeten in hemelsnaam dragen bij die outfit?! Wel, zal ik eens wat vertellen? Er is één accessoire dat je altijd bij de hand hebt en dat eigenlijk je mooiste accessoire is. Lees je even mee?


mooiste accessoire je lach


Ik mag mezelf toch wel een lachebek noemen. Ik heb altijd graag gelachen en ben ook vrij makkelijk aan het lachen te krijgen. Je kent het gezegde wel: "You're prettier when you're smiling!". En dat is nu eens helemaal waar. Van een boos gezicht krijg je rimpels hoor!


mooiste accessoire je lach

mooiste accessoire je lachOmdat ik de laatste jaren zoveel van lipstick ben gaan houden ben ik het me meer en meer gaan realiseren: laat je gezicht spreken met een héél simpel accessoire: je lach!


Wat is jouw favoriete accessoire?

Share:

1 reacties

  1. Je hebt een prachtige lach <3 Ben ook helemaal verliefd op je lipstick, echt een perfecte rode tint!

    BeantwoordenVerwijderen