Personal Update - druk druk druk.

Zondag is Personal Update - dag! Want zondag is een dag waarop je het wat rustiger aan wil doen en waarop je eens even mag relaxen met een heerlijke kop warme chocomelk in de hand. De laatste weken waren voor mij énorm druk, zenuwslopend en vermoeiend. Meer weten wat ik de laatste tijd allemaal heb gedaan? Lees dan even mee!personal update blog

Het spijt me in de eerste plaats heel erg dat de afgelopen periode de blogposts niet zo constant online kwamen. Reden: examens. Niets anders dan dat. Ik moet echt alle zeilen bijzetten om de leerstof in mijn hoofd te krijgen en omdat ik graag eens een échte zomer wil in plaats van een zomer achter mijn bureau, koos ik ervoor om mij even volop te concentreren op mijn examens en ietsje minder op mijn blog. Met pijn in het hart, dat is zeker, maar gewoon even een noodzaak. Hebben jullie nog examens?

Het deed me erg pijn om op sommige dagen geen nieuw artikel het wereldwijde web in te zenden, ik realiseer me nu nog maar eens dat ik toch echt heel moeilijk zonder mijn blog zou kunnen. Toch is het ook voor iets goed geweest: ik heb nu een vrij goed gevoel over mijn examens (nog eentje te gaan op 30 januari!) en ik heb eens goed kunnen nadenken over mijn blog. Ik wil eindelijk eens een goed niveau kunnen aanhouden, ik wil er meer creativiteit en nog meer van mezelf insteken. Vanaf morgen wil ik alles terug wat onder controle hebben. We beginnen voorlopig terug met 1, kwalitatief goed, artikel per dag. Go!

De solden. Tja, daar hebben we hier geen tijd voor gehad. Hebben jullie leuke spulletjes kunnen scoren?

Verder gaat het eigenlijk vrij goed met me. Moe, maar voldaan denk ik dan zo. Als je het ooit tijdens de examens eens niet meer ziet zitten moet je maar denken: we zitten met heel veel mensen in hetzelfde schuitje, blijven gaan!

Wat hebben jullie de laatste tijd allemaal uitgespookt?

Liefs.

Share:

2 reacties

  1. Ik heb vooral van de Lush solden geprofiteerd

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Voor mij zijn de examens nog steeds bezig... Dan pas besef je inderdaad hoe leuk het bloggen is :) Liefs!

    BeantwoordenVerwijderen