Mijn Foundation Routine!

Buiten je wenkbrauwen is je basis de belangrijkste stap in je make-up routine. Je krijgt een egaal pallet om mee aan de slag te gaan. Vandaag toon ik jullie welke producten ik gebruik en hoe ik ze gebruik om mijn basis zo egaal mogelijk te maken! Kijk je even mee?foundation routine
Producten in deze video:

 • The Body Shop Aloe Soothing Gel
 • Rimmel Wake Me Up Foundation - 100 Ivory
 • Maybelline Fit Me Concealer - 15
 • Catrice Colour Correcting Mattifying Powder
 • H&M Bronzing Powder - Gorgeous Tan
 • Catrice Defining Blush - Rose Royce
 • Essence Bronzer/ Highlighter - Sun Light
 • Essence Longlasting Lipstick - 16 I am yours!

Wat is jouw favoriete foundation? 

Share:

2 reacties

 1. Je hebt echt een mooie huid! Geen foundation nodig zou ik zeggen. Leuke video!
  xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke routine!! :)

  Liefs http://timeless-elegance.weebly.com/

  BeantwoordenVerwijderen