Mijn Kerstcadeautjes!

Natuurlijk is de essentie van Kerst het samenzijn met familie, vrienden, lachen, gieren en brullen. Maar stilletjes moeten we toch allemaal toegeven dat we een cadeautje ook wel kunnen appreciëren. Het hoort er ondertussen gewoon een beetje bij. Ik kreeg onlangs de vraag of ik een video of een artikel wou maken over mijn cadeautjes, dus hier zijn we er mee! Benieuwd wat er voor mij onder de boom lag? Lees dan snel even mee!


christmas gifts
Een parfum dat al een hele tijd op mijn wishlist stond was de DKNY Be Delicious Fresh Blossom. De Be Delicious Green Apple heb ik al jaren, maar ook lekkere geuren beginnen na een tijdje te vervelen. De Fresh Blossom is een hele frisse, bloemige geur. Ideaal voor op die dagen dat je geen zin hebt in een zware parfum en ook een ideaal geurtje voor de lente!

Een aantal weken voor Kerst kreeg ik bij een bestelling een staaltje van het La Vie Est Belle Eau de Parfum van Lancôme. Ik ben normaal echt niet iemand die twee parfums ineens wil hebben, maar het gebeurde gewoon geloof ik. Dit is wel een totaal andere geur. Hij is nog steeds fris en bloemig, maar een stukje zwaarder en sensueler. Prachtig geurtje dit! - reviewchristmas gifts


De mensen die mij kennen (of mij volgen op Twitter) mogen wekelijks genieten van mijn commentaar tijdens de cyclocross wedstrijden. Heel veel mensen vinden het oersaai, maar ik heb toch wel een hartje voor het wielrennen. Omdat ik altijd een hele grote fan ben geweest van Niels Albert, die vorig jaar zijn carrière onverwacht moest stopzetten, kreeg ik het boek dat hij later op het jaar uitgebracht heeft. Dat is iets voor na de examens!

Als laatste kreeg ik nog iets waar elke dame wel blij mee zou zijn: een doos Merci. Lekkere, pure chocolade, nom nom nom! Stiekem zijn die met chocolademousse mijn favoriet, maar ik eet ze gewoon zo goed als allemaal op, haha! Ook zat er nog een lief kaartje van mijn ouders bij.


christmas gifts


Wat heb jij gekregen deze Kerst? 

Share:

5 reacties

 1. Wat een leuke cadeaus heb je gekregen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel leuk om je cadeautjes te zien! Ik vind het zo leuk om dit soort artikeltjes te lezen of dit soort video's te kijken :-)
  Ik schrijf dit artikeltje volgende week ergens normaal! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooie cadeaus, La vie est belle is heerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke cadeautjes! La Vie Est Belle vind ik ook een heerlijk parfum! Ha, chocolates, a girls best friend :-)

  BeantwoordenVerwijderen