I Picture It - De beste sales op een rijtje: Beauty.

De solden, of de sale, hoe je het ook wilt noemen, is volop aan de gang. De winkels doen al aan fikse kortingsacties, maar ook online kan je best goede koopjes vinden. Om het niet al te ingewikkeld te maken, maak ik een aparte post over de beste solden op gebied van beauty en fashion. Vandaag is beauty aan de beurt, let's go!

beste beauty sales


Feelunique.com is één van mijn favoriete webshops wanneer het op beauty aankomt. Ik heb er zelf al besteld en was heel tevreden van de snelle service. Ze bieden heel wat make-upmerken aan, maar ook de fans van haarproducten komen zeker aan hun trekken.

Op de producten van Yves Saint Laurent geldt een mooie korting. Er gaat een 5 à 6 euro af per product, en dat vind ik toch al de moeite. Ook de Nic's Pics van Real Techniques staan in de sale, alsook de Tanya Burr lipglossjes. Ook de prachtige producten van The Balm, zoals de Mary-Lou Manizer en de Fratboy Blush staan in de korting!

Ik denk dat bijna iedereen uit België en Nederland de webshop Boozyshop.nl wel kent. Ze hebben een heel aantal leuke merken die je in onze landen niet zo makkelijk kan krijgen: Wet 'n Wild, Sigma, Milani,... noem maar op! Ook zij hebben nu hele leuke sales die zeker de moeite zijn om eens te bekijken!

Asos is misschien een site die je vooral bezoekt met als doel het perfecte kleedje te vinden of dat ene leuke paar schoenen aan te kopen. Wat sommigen niet weten, is dat zij ook hele leuk beauty merken in hun assortiment hebben zoals Nars, Illamasqua en St. Tropez. Hun kortingen lopen op tot 25%!


Heb jij nog weet van leuke kortingsacties! Laat ze dan zeker achter in de reacties, zo kunnen we allemaal een kijkje nemen!

Share:

4 reacties

 1. Ik kom niet vaak op de site asos, ik ga eens kijken!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk dat je dit deelt, ga meteen even kijken :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. leuke tips. Ik heb eigenlijk nog nooit besteld op feelunique. Ik ga er toch eens neuzen denk ik

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat Illamasqua palette is jammer genoeg uitverkocht! :( I love Illamasqua dus anders had ik het waarschijnlijk besteld! :D

  BeantwoordenVerwijderen