Fashion: Sneak Preview - Camel Coat!

Na véél te lang geen outfitposts te hebben gemaakt, heb ik nu weer helemaal de smaak te pakken. Op de échte foto's van deze shoot is het nog eventjes wachten, maar ik kan wel al een tipje van de sluier lichten. Om kort te zijn: mijn favoriete kleuren, héél comfortabel en absoluut niet duur. Kijk je even mee, sneaky sluipert?fashionblog camel coat

Wanneer het in de winter op kledij aankomt, is het voor mij heel simpel: het moet warm zijn, comfortabel, maar het moet ook nog steeds mooi zijn. Het is niet omdat het winter is, dat je je moet kleden in een juten zak, als je begrijpt wat ik bedoel.

Deze outfit sluit volledig aan bij mijn definitie van een lekkere, winterse outfit. Volgende week kan je deze outfit in zijn volle glorie bewonderen op deze blog, maar voor nu laat ik jullie achter met deze sneak preview!


Wat is jouw must-have in je kledingkast in deze winterse tijden? 

Share:

3 reacties