I Picture It - Mijn liefde voor portretfotografie #5!

Normaal staat er op vrijdag een artikel over fashion online, maar het weer heeft me gisteren een beetje in de steek gelaten, a.k.a. het heeft non-stop geregend. Geen weer voor outfitfoto's dus! Omdat ik de laatste tijd weer enkele portretfoto's verzameld heb, leek het me leuk om er weer enkele met jullie te delen in de plaats. Benieuwd? Kijk dan snel even mee!


portretfotografie beautyblog


portretfotografie beautyblog

portretfotografie beautyblog

portretfotografie beautyblog

portretfotografie beautyblog

portretfotografie beautyblog

portretfotografie beautyblog


Natuurlijk moest ik deze foto's in zwart-wit doen, you know me. Wat staat er bij jullie dit weekend op de planning?

Liefs.

Share:

5 reacties

  1. Mooie zwart-wit foto's! Bij mij staat er shoppen op de planning :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik ben juist dol op productfotografie. Het proberen te maken van een perfect stilleven en van de perfecte compositie vind ik zo'n leuke uitdaging! Ik word er ook steeds beter in en dat motiveert.

    BeantwoordenVerwijderen