Instagram Diary # 24!

Het is tijd voor een Instagram Diary! De laatste is alweer een tijdje geleden, dus ik dacht dat het wel weer eens leuk zou zijn om de leukste kiekjes van de afgelopen tijd met jullie te delen. Kijk je even mee?


instagram diary 245 januari 2014. Tijd voor een warme kop chocolademelk, want wat kan er meer deugd dan dat tijdens de examens én in de winter? Inderdaad, niks dus! Hoe groter de kop, hoe liever!

7 januari 2014. Tijd voor het eerste examens. Ik weet niet waarom, maar ik heb me opgekleed, make-up goed gedaan én mijn haren gekruld,...? Tja. Ik droeg een lekkere, fluffy vest van Close-Up, een comfy legging en mijn tas van Pieces!

8 januari 2014. Wanneer ik me verveel doe ik niets liever dan foto's bewerken op mijn GSM. Deze heb ik gedaan met Pixlr Express, een heel fijn appje!instagram diary 248 januari 2014. Tijd om de laatste stukjes privaatrecht mijn hersenen in te rammen. Het is zeker niet mijn favoriete vak, maar het moet ook gebeuren!

17 januari 2014. Na een examen om 8u 's morgens op een zaterdag (oh gosh,..) was het tijd om even naar familie toe te gaan. Ik heb er eerlijk gezegd niet veel aan gehad omdat ik heel erg moe was, maar ik heb toch even de haartjes gekruld en mijn make-up wat bijgewerkt. - Zzzzzz.-

20 januari 2014. Tijd om te filmen! Ik maak altijd eerst enkele selfies om te zien of mijn make-up ook op mijn telefoon wat overkomt. Natuurlijk kan ik het niet laten om er ook wat gekke bekken bij te trekken. - Say cheeeeeeese!-


instagram diary 24Wat hebben jullie deze week allemaal uitgespookt? 

Wil je me volgen op Instagram? Dat kan! Klik even hier

Share:

2 reacties