Snap, got you!

Het is weer tijd voor mijn wekelijkse rubriek Snap, got you! Ik vertel jullie wat ik hier precies van plan was, welke make-up ik droeg en voor welke outfit ik koos. En dat allemaal in een notendop. Lees je even mee?
snap got you
Deze foto nam ik toen ik aan de slag ging met filmen vorige week. Ik had er al een video opzitten, maar er moet natuurlijk ook een intro en een outro voorzien worden. Ik koos voor heel subtiele make-up. Mijn basis, tja, dezelfde producten als altijd (Rimmel Wake Me Up foundation, Maybelline Fit Me concealer,...), ik opteerde voor een iets sterkere wenkbrauw omdat de rest van mijn make-up zo subtiel was. Voor de lippen koos ik een prachtige, medium roze kleur uit van Essence, de Longlasting Lipstick in nr. 16 I am yours!

Wanneer ik aan het filmen sla, kies ik steevast voor een comfy outfit. Mijn truitje is van H&M, heeft een grijze kleur en is heerlijk zacht binnenin! Mijn broek kan je nu niet zien op de foto, maar ik ging voor een comfortabele legging.

Ik wou eens iets anders doen met mijn haar, geen krullen, staart, knot,...dus ik ging voor leuke waves gemaakt met de stijltang! Een artikeltje hierover kan je hier lezen. Ik ben echt helemaal fan van deze haarstijl. Je hebt er toch wat werk in gestoken, maar het is lekker messy & undone.


Wat was jouw favoriete activiteit van de afgelopen week? 

Share:

1 reacties