Fashion: New In - Jae Accessoires oorbellen.

De laatste tijd zie ik één soort oorbellen heel erg vaak terugkomen. Het zijn klassieke parels op het eerste zicht, maar ook achteraan zit er een klein bolletje. De oorbel loopt zeg maar door, heel uniek! Omdat ik deze trend ook wel een keertje wou uitproberen zonder er het grote geld aan uit te geven, besloot ik deze knapperds te bestellen bij een Belgische webshop, Jae Accessoires. Kijk je even mee?

new in fashion

new in fashion
Deze oorbelletjes kan je in verschillende kleuren verkrijgen: zwart, wit, goud,...maar ik koos ervoor om voor de mocha kleur te gaan. Deze kleur gaat beter bij mijn haarkleur en kan je bijna met alles combineren! Ik draag het grote bolletje aan de voorkant, maar je kan het sieraad volgens mij dragen zoals je zelf wilt!

new in fashion

new in fashion

new in fashion

new in fashion


Draag jij vaak oorbellen?Share:

2 reacties