I Picture It - Jewelry Of The Day.

MOTD, LOTD, EOTD, OOTD, het bestaat allemaal, waarom dan geen JOTD - of Jewelry Of The Day? Ik ben niet iemand die zich helemaal thuis voelt in het dragen van juwelen, maar ik verplicht mijzelf een beetje om er meer mee bezig te zijn. Juwelen kunnen je outfit helemaal maken, en in mijn geval mijn casual outfits net wat meer opleuken. Vandaag toon ik jullie welke juweeltjes ik op een random dag afgelopen week droeg. Lees je even mee?


daily jewelry


Ik hou van simpele juweeltjes, niet te veel bla bla dus. Dit kettinkje van H&M heb ik echt al énorm veel gedragen. Het is een gouden ketting met 3 bloemetjes. Het is een statement necklace, maar makkelijk draagbaar en door de neutrale kleuren ook makkelijk te combineren. Ik heb deze al enkele maanden, maar H&M verkoopt hem nog steeds!


daily jewelry

daily jewelryToen ik deze week wat aan het rondneuzen was in H&M, spotte ik deze armbandjes. Ze deden me een beetje denken aan een gestripte versie van de populaire Silis bandjes, die je onder andere bij Luxedy kan vinden. Aangezien het er nog nooit van gekomen was om er effectief eentje van Silis aan te kopen, besloot ik deze mee te nemen. Ze komen in een setje van vier en komen ook nog in een gouden kleur en een zilveren kleur. Meng je graag? Dan kan je een setje kopen met verschillende kleuren erin. Terug een heel simpel sieraad, maar het heeft toch wat extra bling aan je misschien simpele outfit.daily jewelryEn,...hé,...vergeet je mooiste accessoire niet, je lach!


Wat zijn jouw favoriete accessoires? 

Share:

3 reacties

  1. Ik ben niet echt een fan van de statement necklaces maar deze vind ik wel mooi. Ik ga zeker eens kijken of ik deze nog kan vinden.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk artikel! Morgen na mijn examen ga ik maar eens een kijkje nemen in de h&m want ik vind die armbandjes echt mooi. Ik zou dan gaan voor een gemengd setje.

    BeantwoordenVerwijderen