Beauty on a budget: Catrice "Absolute Bright" pallet.

Vorig jaar kwam Catrice uit met een oogschaduwpalletje : Absolute Nude, direct door velen geliefd, inclusief door mij. Enkele weken geleden deed Catrice zijn tweejaarlijkse assortimentsvernieuwing en kwamen ze uit met het "Absolute Bright" pallet. Benieuwd of dit ook zo'n hit is? Lees dan snel even verder!

Verpakking!

De verpakking van dit "Absolute Bright" pallet is helemaal hetzelfde als het "Absolute Nude" pallet. Ik vind het wel een handige verpakking aangezien het een makkelijk formaat is om mee te nemen in je make-up bag.
In dit palletje zit ook nog een sponsapplicatortje met aan het andere uiteinde een borsteltje. Ik gebruik dit persoonlijk nooit, maar in geval van nood is het wel handig dat het erbij zit.

Werking

Ik was fan van het vorige palletje, omdat de pigmentatie toen goed beviel. Toen ik deze leuke, lichte kleurtjes swatchte, zag ik eigenlijk een heel gelijkaardige textuur. Ze zijn ietwat poederig, maar na wat werk zijn het toch mooie kleurtjes op het oog. Het is zeker niet het geval dat ze nul pigmentatie bevatten, of dat er enkel glitter vanaf komt.
Dat brengt me bij een minpuntje dat ik ook bij het vorig palletje aan te merken had: er zit weer geen enkele matte kleur bij. Ik ben iemand die nooit én een shimmer op het ooglid draagt én in de arcadeboog én op het wenkbrauwbot. Ik gebruik dus altijd minstens 1 ander kleurtje dat niet in het pallet zit bij een ooglook. 

Nog een minpuntje is dat er geen enkele donkere kleur inzit. Natuurlijk heet het pallet "Absolute Bright", maar dit maakt dat je ook niet echt een kleur hebt om eens je crease wat meer aan te zetten of een lijntje te zetten bij je bovenste wimperrand.

Besluit

Ik vind dit zeker een oké palletje voor zijn prijs (+- €5,00), maar het heeft zijn twee minpuntjes die ik wel echt erbij moest zetten.

Bedankt voor het lezen en tot de volgende!
xx Fien
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Waar kan je me nog vinden?

Share:

3 reacties

  1. Dit lijkt me wel een heel leuk paletje voor die prijs! :) Ik zou hier wel een look mee willen zien :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Voor het geld is het helemaal leuk natuurlijk! Maar ik zou de matte kleurtjes ook wel missen.

    BeantwoordenVerwijderen