Kate Middleton make-up!

Ik hou ervan om dit soort artikels te maken: ik kan me erop concentreren om make-up die ik heel mooi vind proberen na te maken bij mezelf. Kate Middleton was een hype een tweetal jaar geleden, maar ik vind het nog steeds de "Queen of Elegance". Ze ziet er altijd verfijnd uit, net als haar make-up. Benieuwd wat ik ervan gemaakt heb? Lees dan snel even verder!Ze heeft steeds een soort taupekleurige oogschaduw op het lid, maar nooit té donker. Dat is het mooie aan haar hele make-up look: het is altijd nét genoeg en nooit té veel. Ik heb hiervoor mijn ELF black beautybook gebruikt (Warm Edition) en enkele taupekleurtjes gemixt. Ook heb ik de ELF mono oogschaduw in de kleur Pebble gebruikt + de zwarte kleur uit mijn Sleek Oh So Special pallet.

Alle gebruikte oogschaduws zijn mat: breng een lichte taupe-grijze kleur aan op het hele bewegend ooglid. Neem een iets donkerdere versie en breng deze kleur aan in je arcadeboog. Om je buitenste ooghoek iets meer te definiëren heb ik een nog donkerdere taupe gebruikt, maar je kan hiervoor ook een bruine oogschaduw nemen. We brengen er maar een beetje van aan.


Wat opvalt aan haar oogmake-up: ze omlijnt steeds haar gehele oog. Daarom heb ik een zwarte oogschaduw genomen (dit geeft een iets zachter effect) en heb ik die met een klein schuin afgesneden kwastje aangezet. Breng de oogschaduw iets dikker aan dan je gewoon bent en wing het lijntje niet uit. Ook onder de waterlijn brengen we wat zwarte oogschaduw aan. Nog een vleugje Catrice "Better Than False lashes" mascara en de ogen zijn klaar! Je kan het nog afwerken met een tikje lichtbeige oogschaduw op het wenkbrauwbot.


De teint ziet er heel egaal uit. Ik heb als foundation de Precious Mineral BB Cream gebruikt (Bright Fit), de Maybelline anti-age the eraser eye concealer en de Catrice Camouflage concealer. Haar gezichtsmake-up ziet er énorm mooi uit: ik heb wat warmte aan mijn gezicht toegevoegd met mijn Rimmel Natural Bronzer in de kleur "Sun Bronze". Als blush koos ik voor een mengeling van Catrice "Rose Royce" en Sleek "Rose Gold".Voor de lippen kiest ze meestal een neutrale, roze kleur uit. Soms wat shiny, soms glossy. Ik koos hiervoor mijn Tanya Burr lipgloss in de kleur "Aurora".

Dit is een foto genomen met mijn smartphone. De teint valt hier wat weg, maar je kan wel mooi zien hoe de ogen omlijnd zijn.

Zo, dit was het alweer voor vandaag. Als jij nog graag een bepaalde look online zou zien komen, laat die dan zeker hieronder achter!

xoxo Fien
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Waar kan je me nog vinden?

Share:

1 reacties