Look of the day + mini OOTD!

Nude, peachy looks, ik ben er de laatste tijd helemaal voor te vinden. Ik besloot er deze keer ook eens  een wat donkerdere, bruine ooglook aan toe te voegen. Ook koos ik er vandaag voor om enkele kiekjes van mijn outfit te nemen. Benieuwd? Lees dan snel even verder!Ja, ik heb mijn nieuwe plekje gevonden om te filmen en foto's te nemen. Hier komt veel natuurlijk licht naar binnen en dat werkt wel fijn eigenlijk.


Gezichtsmake-up!

Bourjois Healthy Mix Foundation
Maybelline Anti-age the erase eye concealer
Sleek Face Contour Kit (bronzer en highlighter)
Make-up Studio Blusher Lumière "Silk Rose"


Lippen

Zoeva Lip Crayon "Second Chance"
Catrice Smoothing Lippolish "Rose-Wood if she could"


Oogmake-up

Sleek "Storm" pallet : donkerbruin op bewegend ooglid;
paars-bruine kleur in de crease;
zwarte oogschaduw bij bovenste wimperrand + wat in de buitenste V;
donkerbruine oogschaduw onder de ogen;
licht gouden kleur als highlighter en iets donkerdere gouden kleur in de binnenste ooghoek.
Catrice "Better Than False lashes volume" mascara


Mijn wenkbrauwen heb ik weer wat sterker aangezet en met een mooie highlighter erbij vind ik ze nog mooier! Ik gebruikte een assige bruine kleur ook het Sleek "Storm" pallet en mijn Essence wenkbrauwgel.


Enkele snelle kiekjes van mijn outfit : 
Ketting: H&M
Sjaal: H&M
Blouse: H&M
Topje: H&M
Broek: Only
Schoenen: Tamaris
Woops, fail, pootje van het statief kwam in beeld.Bedankt voor het lezen en tot de volgende!
xo Fien
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Waar kan je me nog vinden?
InstagramShare:

1 reacties