Pimp je knot!

Een knotje is het ideale kapsel voor de lente en de zomer, je haar hangt niet vervelend in je nek wanneer het wat warmer wordt. Maar, een knot is ook maar een knot. Daarom toon ik jullie vandaag een leuke manier om je knotje wat te pimpen!


Ik heb heel fijn haar, dus ik begin altijd met een donut in mijn haar te doen. Zo krijg ik een perfect gevormde knot , zonder dat het maar de grote is van een erwt. Deze donuts kan je werkelijk overal krijgen: H&M, Claire's,... noem maar op.Dan waar dit artikel om draait : deze "scrunchies". Ik spotte eerst de blauwe in de Claire's, en dacht : "Hé, die ziet er wel grappig uit!". Bovendien past hij ook nog eens volledig bij de bloementrend van dit seizoen. De scrunchie zelf is een rekker, die past zich dus aan aan de grote van je knot. De twee uiteindes hebben ijzerdraad, waardoor je ze ook in een leuke vorm kan doen.De rode en de kanten scrunchie zijn dan weer volledig van ijzerdraad : deze kan je dus aanpassen aan elke grootte van donut/knot. Ik vind deze heel handig, aangezien ik de grootte van mijn donuts zelf ook afwissel. Terug zijn ze iets langer en kan je er op het einde een leuk vormpje in doen.


Het is een hele simpele, maar schattige manier om je knot wat te pimpen, en ik ga deze zeker dragen!

Deze scrunchies zijn allemaal te koop bij Claire's!

Bedankt voor het lezen en tot de volgende!
xx Fien
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Waar kan je me nog vinden?

Share:

0 reacties