Spring fashion wish list!

Ik heb al enkele leuke lente items in mijn kleerkast hangen, maar er natuurlijk altijd nog wel een gaatje te vinden. Vandaag toon ik jullie enkele superleuke items die ik online gespot hebben en wel eens in mijn winkelmandje zouden kunnen belanden! Benieuwd? Lees dan snel even verder!

Ik vind m'n benen zeker niet het mooiste deel van mijn lichaam, maar dit jurkje is toch té leuk! Opschriften zoals deze zie je de laatste tijd overal, en deze heeft nog eens een zacht prijsje! #score!


En om de reden die ik hiervoor vernoemde, vind ik dit dan een superhandige jurk. Deze kan je heel casual dragen (wat ik dan waarschijnlijk zou doen), maar met enkele leuke accessoires zou je deze echt kunnen oppimpen! Daarnaast is hij ook nog eens gemaakt van een zachte jersey material , dus übercomfortabel voor op een warme dag te dragen.


Zo'n broek is toch hét van hét voor in de zomer en lente? Ze zitten supercomfortabel en deze heeft dan nog eens een héél leuk printje erbij. Deze zou echt héél mooi in mijn kleerkast wezen (hint...)!


En toen vond ik deze jas bij Topshop. Het is zeker niet iedereen zijn smaak, maar de mijne zeker en vast wel. Het is iets anders dan anders, maar door de neutrale kleuren zeker niet over the top. 


Luipaardprintjes en panterprintjes zijn weer helemaal in de mode. Met deze leuke ballerina's kan het dus eigenlijk niet misgaan. Gecombineerd met een simpele jeansbroek of een leuk jurkje , het kan allemaal!


Als laatste heb ik nog deze ketting gespot bij Boohoo. Hij is niet té kleurrijk, waardoor hij bij veel verschillende outfits en prints kan gedragen worden. Het is een goede allround statement ketting (die ondertussen in mijn winkelmandje zit, woeps,..)


En dat zijn de fashion items die momenteel op mijn fashion wishlist staan.

Q: Zouden jullie het fijn vinden indien ik een lente lookbook online zou plaatsen? En dan het liefst in artikelvorm of videovorm, of gewoon beiden?

Bedankt voor het lezen en tot de volgende!
xo Fien
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Waar kan je me nog vinden?
Share:

2 reacties

  1. wat een leuke kledingstukken. De maxi jurk wil ik ook nog aanschaffen voor de lente/zomer

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooie wishlist! Die broek en ballerina's vind ik echt tof

    X Sara

    BeantwoordenVerwijderen