Review: Gosh Lip Lacquer!

Huh? Nagellak?! Nee nee, lip lacquer! Deze potjes zien eruit als nagellakpotjes, maar eigenlijk zijn het kleine, schattige lip lacquers. Zijn ze niet om op te eten?
Ik vond deze er zo leuk uitzien en was er zo benieuwd naar , dat ik ze vandaag aan jullie toon. Benieuwd? Lees dan snel even verder!
Verpakking

Tja, wat moet ik nog meer zeggen of deze verpakking. Dit is echt te schattig voor woorden. En een beetje verwarrend, ik heb de laatste tijd al vaak een potje nagellak in de plaats vastgenomen ;).Deze lip lacquers hebben een klein sponsapplicatortje. Héél klein, ik moet een paar keer in het product dippen om alle plaatsjes op te vullen. 

Inhoud: 4 ml per potje!

Werking

Deze lipproducten hebben de naam "lip lacquer" meegekregen : een mix tussen en lipstick en lipgloss, een vloeibare lipstick dus. Ik had enorm veel pigmentatie verwacht, maar kwam met deze twee kleurtjes wat bedrogen uit. Ik moet wel zeggen: ik heb een knaloranje en rood geswatcht in de winkel en die waren wel mooi gepigmenteerd, het hangt dus wat van de kleur af.

Ik heb meegenomen: Innocent Lips en Sweet Lips. Beiden zijn wat aan de transparante kant, en hoe mooi ze ook swatchen op mijn hand, helemaal egaal brengen ze niet aan op de lippen.

Innocent Lips is een hele mooie nude kleur , Sweet Lips is een snoeperige, milky roze kleur, beiden zonder shimmers!

Links: Innocent Lips en rechts: Sweet Lips.

Ik zou ze dus niet op zichzelf dragen, maar eerder over een lipstick heen. Ben je fan van een neutraal, transparanter en niet-plakkerig glossje? Dan zijn deze misschien iets voor jou!


Ik zou dus persoonlijk niet meer kleurtjes halen van dit product, omdat er denk ik betere glossjes op de markt zijn voor minder geld. Ik geloof dat dit per potje rond de €8,00 draait, en dat vind ik toch wat te veel.

Bedankt voor het lezen en tot de volgende!
xx Fien
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Waar kan je me nog vinden?

Share:

2 reacties

  1. Ik vind het ook een vreemd concept. Teveel mensen zullen denken dat je met nagellak op je lippen bent ah smeren....

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Sweet Lips heb ik ook, die vind ik wel mooi :)

    BeantwoordenVerwijderen