Beauty on a budget: Essence longlasting lipsticks "Love Me" & "Blush my lips"

Ooh, de longlasting lipsticks van Essence zijn me zo goed bevallen vorige keer! Nu zijn ze met twee nieuwe kleurtjes uitgekomen : "Love Me" (13) en "Blush my lips" (12)   . Benieuwd of deze kleur even goed in de smaak vallen? Lees dan snel even verder!Verpakking

Ik vind de verpakking van deze longlasting lipsticks heel clean en elegant. Er is niet veel speciaals aan, maar dat vind ik geen groot opstakel. Een mooi detail: het logo van Essence is steeds in de lipstick zelf gedrukt, wat ik echt heel mooi vind!


Werking + swatches

Deze lipsticks zouden longlasting moeten zijn, en ja hoor, dat zijn ze! Je zou denken dat het bij zo'n lichte kleur als "Love Me" wat moeilijker zou zijn om zo lang te blijven zitten op de lippen, maar het lukt heel aardig. "Love Me" is een hele mooie peachy-oranje kleur en ideaal voor de komende seizoenen.  "Blush my lips" is een supermooie roodroze kleur, dit wordt zeker 1 van mijn favorieten voor de lente en de zomer. 

Zoals je kan zien , zien de kleurtjes er mooi gepigmenteerd uit en brengen ze heel egaal aan. Ze zijn daarbij nog eens heel smooth en voeden de lippen heel goed. 


13 Blush my lips.

12 Love Me.

Ik ben dus grote fan van deze lipsticks, en deze 2 kleurtjes zijn een hele mooie aanvulling bij mijn lipstick stash!
Daarbij hebben ze ook nog eens een heel zacht prijsje en zijn ze daarom een musthave van de drogisterij!

Wat vind jij van deze nieuwe schatjes?

xo Fien
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Waar kan je me nog vinden?

Share:

4 reacties

  1. Blush my lips is echt een mooi kleurtje! En ze klinkt echt goed! En ik begrijp al waarom ze een echt musthave zijn want het zijn wel mooie kleurtjes!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik MOET ze gewoon gaan halen, wat een mooie kleuren !

    BeantwoordenVerwijderen